Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

  1. 167 posts
  2. 3,210 posts
  3. 814 posts
  4. BlackGun Design

   Ai nevoie de un avatar, banner, semnatura sau ai dificultati in crearea unei lucrari? Deschide un topic, spune-ne problema ta si noi te vom ajuta. Participă la concursurile organizate de Echipa Designerilor pentru a progresa cât mai mult.

  1. 27 posts
  2. 41 posts
  1. 11 posts
  2. 262 posts
  1. 367 posts
  2. 164 posts
  3. 8 posts
  4. 58 posts
  1. 667 posts
  2. 1,801 posts
  3. 1,589 posts
  4. 195 posts
  5. 177 posts
  6. 649 posts
  7. 257 posts
  1. 176 posts
  2. 152 posts
  3. 46 posts
 • Recent Status Updates

 • Posts

  • Incepand cu data de 22/05/2020 este valabila regula:   Limbajul neadecvat pe Vip Chat va fi sanctionat de astazi inainte conform regulamentului. Asa ca persoanele care fac abuz de aceast chat vor fi sanctioante normal fara alte restricti.  
  • Salutare, tin sa va informez scurt si la obiect despre aceste moduri zis '' interzise '' pe server.   Atat eu cat si tu, vrem sa avem un joc cat mai corect unde putem sa ne desfasuram intreaga activitate fara a detine anumite programe ajutatoare. Ma refer aici in mod special la cel de masini, care modifica handling-ul, sau face 360 drift pe loc.   Noi nu va obligam sa va scoateti modurile de pe masini, s-a ajuns la ceva destul de absurd si fara rost. Insa, pentru cei care isi modifica handling-ul la masina, boost la speed, drif mode, si-o fac pe propria raspundere. Se vor face atat verificari teamviewer sau daca nu din SPEC.   Fiecare este dispus sa joace cu ce doreste pe propriul sau risc. Daca sunteti prinsi, sunteti arsi fara discutii. Desi, ma indoiesc si sper ca toti sa jucati, macar o data cinstiti pentru ca este 2020 si v-ati mai dezvoltat capacitatea de intelegere cat si de percepere.   Sper ca acest text sa va dea un impuls pozitiv si sa va indemne la un joc cat mai fair play alaturi de prietenii vostrii.   Cu stima, Dip    
  • 1. Nu aveti voie sa folositi comanda admin-admin! (-1) 2. Nu aveti voie sa abuzati de comenzi! (warn/-1) 3. Nu aveti voie sa va purtati superior fata de alti admini/playeri! (warn) 4. Adminul cu cel mai mare grad prezent pe server are prioritate. 5. Nu aveti voie sa cereti up! (warn) 6. Comporati-va adecvat cu playerii, incercati sa ii ajutati cat de mult puteti! 7. Nu dati ban fara sa aveti dovada pentru care ati acordat banul(poza/demo)! 8. Aveti responsabilitatea de a vizita forumul odata la 2 zile pentru a fi la curent cu updateurile si ceea ce se intampla pe server! 9. Cand cineva doreste admin pe server comentati la cererea acestuia cu PRO/CONTRA dar mereu argumentati de ce ati dat PRO/CONTRA! (warn)     Atentie, Regulamentul se poate schimba oricand! Aveti obligatia sa respectati toate regulile de mai sus! Greseala unui admin va fi sanctionata in functie de gravitatea si repetitia ei!
  • 1. Nu injurati (gag/kick/ban)! 2. Nu cereti admin (gag/kick/ban)! 3. Nu folositi coduri (ban permanent)! 4. Respectati staff-ul, nu jigniti stafful serverului (gag 10 minute / ban 120 de minute)! 5. Nu luati hp (slay)! 6. Nu aruncati HE sau flash (slay / kick)! 7. Nu folositi u@ decat daca aveti de raportat un codat sau un player care va jigneste (kick / ban 20 de minute)! 8. Nu faceti reclama intentionata (ban permanent / exterminate)! 9. Daca reclama este neintentionata (bind de la alt server) atunci veti primi: gag 5 minute / ban 120!     Atentie, Regulamentul se poate schimba oricand! Aveti obligatia sa respectati toate regulile de mai sus! Greseala unui admin va fi sanctionata in functie de gravitatea si repetitia ei! Greselile playerilor vor fi sanctionate DOAR cu ce este scris mai sus!
  • Preturi admine:   Manager: 15 Euro Lunar Administrator: 10 Euro - 2 luni Super moderator: 8 Euro - 2 luni Moderator: 5 euro - lunar / 10 euro - permanent Loyality: 2 euro - lunar / 7 euro - permanent Helper: 1 euro - permanent   Licenta revive: 3 euro - valabilitate 12 luni      Contacte: Guli  Facebook: link - 24/24 Steam: link - 24/24(scrieti motivul pentru care imi dati add la profil, daca se poate)  
 • Topics

 • Popular Contributors

 • Member Statistics

  • Total Members
   3,268
  • Most Online
   2,359

  Newest Member
  Hangiul
  Joined
 • Forum Statistics

  • Total Topics
   13,724
  • Total Posts
   71,821
×
×
 • Create New...