Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Last week
 3. Nickname: [A]gen[T]47 Nume real: Florin Ciobotaru Varsta: 15 ani Experienta SA:MP: 4 ani Experienta Staff SA:MP: 1.5 ani Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]: dimineata 08:00-10:00 - 18:00-20:00 Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?: Cu nimic, dar promit ca o sa ajut aceasta comunitate Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: As ajuta aceasta comunitate multumind jucatorii sau lamurindu-i cu anumite informatii despre server. Pot aduce alti jucatori pe acest SERVER. Vechime pe comunitate/server : 1 luna pe server. Am avut ceva inactivitate, deoarece am avut meditatii pentru Evaluare Nationala, dar de obicei sunt activ.
 4. Nickname:AdeliNNN. Nume real:Adelin Varsta:14 Experienta SA:MP:7 ani. Experienta Staff SA:MP:am fost doar o data acum 5 ani. Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]:prnaz si seara Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?:cu playeri si am ajutat si playeri incepatori cu banuti masini si alte chestii. Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?:cu playeri . Vechime pe comunitate/server :7 ani
 5. @OniX @Skalgar @TRK.HA @MaTeY cautati-ma in privat pe facebook/discord/forum pentru a sustine testele.
 6. Nickname: MaTeY Nume real: Matei Marius Varsta: 24 Experienta SA:MP: Multi ani Experienta Staff SA:MP: Putina Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]: seara Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?: cu participare si adus plaieri Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: acctivitate pe sv si ajutat playeri. Vechime pe comunitate/server : de cand s-a deschis.
 7. Earlier
 8. Nickname: TRK Nume real: Mihălțeanu Iulian-Ionuț Varsta: 19 Experienta SA:MP: 10 ani. Experienta Staff SA:MP: 10 din 10 Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]: 4-5/h per zi. Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?: M-am implicat foarte mult in aducerea oameniilor. Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: Foarte mult, numai ArthuR știe.. Vechime pe comunitate/server : 2011-2012 până în prezent !
 9. Nickname: Skalgar Nume real: Crisan Ioan Alexandru Varsta: 22 Experienta SA:MP: Peste 5 ani. Experienta Staff SA:MP: Peste 5 ani. Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]: pranz si seara. Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?: Nu am jucat de la inceput. Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: Playeri, organizare, seriozitate. Vechime pe comunitate/server : 30 august, 2018. Dupa cum se vede si pe forum. Tin sa mentionez ca am fost 1337 pe quit-zone , ######. Asa ca stiu foarte bine cu ce se mananca.
 10. A fost rezolvata problema prin care jucatorii cu mute inca puteau vorbi pe chat-ul local. A fost schimbat headerul BG Customs. (multumiri lui @Dragosh pentru design) Au fost adaugate efecte speciale si un sunet specific pentru functia de Level Up. Jucatorii cu mute nu vor mai putea folosi /call /sms A fost adaugata setarea "SMS only from contacts" in aplicatia Settings din telefonul mobil. Pentru functia de lock/unlock vehicle a fost adaugata o animatie specifica dar si un sunet realist. Loaderul de la conectare va functiona acum la eficienta maxima, meniurile se vor incarca pe rand, jucatorul va putea interactiona cu serverul dupa 5 secunde de asteptare. A fost scris sistemul anti-spam cu 2 factori, acesta va putea da mute automat in caz de spam excesiv. Itemele din inventar se vor putea stoca in cantitati limitate, in functie de categorii. Sloturile se extind pe masura ce jucatorul inainteaza in nivel (din 10 in 10 lvl sloturile se multiplica: x2 x3 x4 etc) Ex: Lvl 1-9: Limita de kituri de prim ajutor: 3 buc Lvl 10-19: Limita de kituri de prim ajutor: 6 buc Lvl 20-29: Limita de kituri de prim ajutor: 9 buc 30-39 , 40-49 etc Au fost adaugate doua obiecte noi pentru inventar: 1. Energizantul - restaureaza stamina atunci cand este folosit (se poate achizitiona de la 24/7) 2. Seringa - shotul de adrenalina creste viteza de sprint a jucatorului pentru 30 de secunde. (nu se poate obtine momentan in joc, planuim sa le adaugam ca obiecte de contrabanda la ganguri) A fost adaugat un meniu interactiv pentru comanda /ah (/adminhelp) - va afisa toate comenzile in functie de grad, alaturi de explicatii suplimentare. A fost adaugat un meniu interactiv pentru comanda /hh (/helperhelp) - va afisa toate comenzile in functie de grad, alaturi de explicatii suplimentare. A fost adaugata comanda /teles alaturi de un meniu interactiv - va afisa locatiile disponibile sortate pe categorii. (Locatii importante, Spawn-uri factiuni, Joburi, Bizuri, ATM-uri si Altele) Pentru comanda /teles dar si pentru restul comenzilor de genul /gotods /gotom /gotoaero /gotols etc adminul/helperul este nevoit sa fie la datorie (/aod sau /hod) Meniul Player Options a fost rescris partial, optiunile se vor afisa de acum pe coloane, deoarece pe viitor vor aparea tot mai multe si in vechiul format nu se puteau afisa toate. Au fost adaugate optiunile de Voice-Chat Reload (3 optiuni) Design-ul meniului a fost imbunatatit.
 11. A fost scos Calendarul Advent. A fost scos Targul de Craciun alaturi de free vip, cele 2 questuri si tot ce mai continea. Chest Place-ul a fost mutat la Plaja LS. A fost rezolvata problema suprapunerii servietei cu cp-urile de la misiuni. Castigul misiunilor a fost marit la $200.000 Comanda /servieta se va putea folosi de acum si din interiorul vehiculelor. Patch-ul se va implementa in cursul zilei de azi, 07.01.2022 .
 12. Nickname: OniX Nume real: Ionut Varsta: 22 Experienta SA:MP: 9 Experienta Staff SA:MP: fost helper 2 Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]: seara și in timpul weekendului toată ziua Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?: aducerea de playeri și cu un event pe forum Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: cu orice mi se cere Vechime pe comunitate/server : 2 ani
 13. Cerinte pentru a aplica: 1. Sa cunoasteti pe cat posibil comenzi din GM, deoarece din acestea se vor sustine testele, 2. Sa aveti o oarecare experienta & implicare pe serverul nostru [ ma voi uita in arhiva la posturile facute de voi in sugestii/reclamatii/etc ... ] 3. Activitate cat mai mare & respectarea disponibilitatii scrise in cerere. Dorim sa avem macar 2 helperi si dimineata si la pranz si seara. Model: Nickname: Nume real: Varsta: Experienta SA:MP: Experienta Staff SA:MP: Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]: Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?: Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: Vechime pe comunitate/server :
 14. Done. Te astept pe server sa ti le dau, dami un PM pe forum sau pe discord daca nu ma gasesti pe sv.
 15. Nick: VaRgAu Level: 21 Tipul de bun dorit [ Casa/Biz ]: 37 ID Casa/Biz: Casa Pretul cu care acesta este pus la vanzare pe server: 33.000.000 Pretul dupa discount: 23.100.000 Dovada ca ai banii: https://imgur.com/a/QAYdELT
 16. ------- SMS App A fost conceputa aplicatia SMS pentru a putea interactiona in scris cu jucatorii aflati la distanta (dar si la apropiere). Pentru a trimite SMS unui contact se foloseste butonul "Trimite SMS" din sub-meniul de actiuni. (se poate folosi si comanda /sms despre care am detaliat mai jos) SMS-urile sunt stocate in conversatii private pana la deconectarea de pe server. A fost adaugata proprietatea de citit / necitit pentru conversatiile din lista. Conversatiile din lista se vor afisa in ordine cronologica a ultimelor mesaje trimise sau primite, de la cele mai noi spre cele mai vechi. Iconita aplicatiei contine si un badge care va afisa numarul de conversatii in care jucatorul are mesaje necitite. A fost adaugat butonul 'Send Location' care permite jucatorilor sa trimita locatia curenta. Apasarea pe butonul GO va seta jucatorului un punct pe harta la locatia respectiva. A fost adaugat butonul 'Send Photo' care permite jucatorilor sa trimita o poza facuta pe loc. Apasarea pe imaginea trimisa va deschide imaginea pe centrul ecranului. (BACKSPACE pentru a iesi din vizualizare) Pentru functia Send Photo se pot folosi ambele moduri ale camerei: Normal dar si Selfie Mode. ------- Camera App A fost adaugata aplicatia Camera pentru telefonul mobil. Camera ofera optiunea jucatorilor de a face poze (screenshot-uri) in 2 moduri: Normal Mode (jucatorul poate roti camera cu mouse-ul dar nu se poate misca, se foloseste Left-Control pentru zoom in - zoom out. Al doilea mod se numeste Selfie Mode (tasta ALT pentru activare/dezactivare): camera se blocheaza tintind spre ochii jucatorului , camera este fixa si nu se poate roti ca in normal mode. Pozele facute se salveaza in folderul screenshots al jocului sub denumirea de blackgun_photo + data si orele la care au fost facute. Aplicatia este prezentata in videoul de mai sus. ------- Others A fost rezolvata problema prin care jucatorii se puteau adauga singuri in lista de contacte A fost rezolvata problema prin care aplicatia browser-safari nu putea afisa pagina de forum. (multumiri lui @MaryanN ) Jucatorii care trimit mesaje in chat sunt scosi automat din modul AFK. In aplicatia contacte a fost adaugat un buton cu rolul de a copia automat in clipboard numarul de telefon al jucatorului pentru a-l putea atasa in chat sau in oricare alt loc folosind copy+paste. In submeniul de actiuni pentru contactele din agenda a fost adaugata optiunea 'Copiaza numar' care va copia numarul de telefon al contactului respectiv in clipboard, la fel ca in situatia descrisa mai sus. A fost adaugata optiunea de a folosi Modul Silentios al telefonului din aplicatia de setari (tonurile de sms si apel nu vor mai avea sunet) A fost adaugat un loader la conectare cu rolul de a incarca resursele serverului pe rand, pentru a evita problemele pe care unii dintre voi le-ati intampinat uneori (interfata ramasa deschisa, interfata incarcata incomplet etc) A fost adaugat un badge pentru iconita Emails care afiseaza numarul de emailuri necitite, asemanatoare iconitei de la SMS. /ad-urile vor avea in componenta lor o iconita care va permite jucatorilor sa trimita SMS atunci cand o apasa. A fost adaugat parametrul :smsme: care folosi in chat / comenzi de tip chat va trimite numarul jucatorului sub forma de iconita, la fel ca in cazul /ad. Apasand click pe iconita se va deschide automat conversatia SMS cu jucatorul respectiv. Atat pentru comanda /ad cat si pentru parametrul :smsme: jucatorul trebuie sa detina un telefon mobil achizitionat de la 24/7. Au fost efectuate mici schimbari de aspect pentru interfata notificarilor. A fost adaugata comanda /sms pentru a intra direct in conversatie cu un jucator conectat pe server. Se foloseste dupa sintaxa: /sms <nume contact | numar de telefon> A fost adaugata comanda /call pentru a suna direct un jucator conectat pe server. Se foloseste dupa sintaxa: /call <nume contact> ! Spre deosebire de /sms unde se poate folosi si numarul de telefon, la comanda /call se foloseste doar numele contactului din agenda telefonica, deoarece pentru apel este necesar ca fiecare din cei interlocutori sa il aiba pe celalalt in agenda. La SMS acest lucru nu este necesar. Pentru ambele comenzi jucatorul trebuie sa detina un telefon mobil achizitionat de la 24/7.
 17. Nick: [A]gen[T]47 Level: 8 Tipul de bun dorit [ Casa/Biz ]: Biz ID Casa/Biz: 12 Pretul cu care acesta este pus la vanzare pe server: 8.000.000$ Pretul dupa discount: 6.400.000$ Dovada ca ai banii: https://imgur.com/a/H6NdUSy
 18. Nick: [A]gen[T]47 Level: 8 Tipul de bun dorit [ Casa/Biz ]: Casa ID Casa/Biz: 6 Pretul cu care acesta este pus la vanzare pe server: 10.000.000$ Pretul dupa discount: 7.000.000$ Dovada ca ai banii: https://imgur.com/a/H6NdUSy
 19. A fost rezolvata problema prin care jucatorii nu puteau retrage bani din seifurile caselor si bizurilor. A fost rezolvata problema prin care unele clickuri pe butoanele din meniul aplicatiilor telefonului faceau ca telefonul sa se inchida fara motiv. Butoanele din aplicatiile telefonului mobil au primit mici modificari de aspect. Sageata pentru butonul inapoi a fost schimbata. A fost adaugata optiunea de a putea trimite Mailuri jucatorilor offline. (pentru cei online se va folosi SMS). Aceasta actiune se realizeaza din meniul contactelor, este necesar ca jucatorul care trimite mailul sa il detina pe celalalt in agenda sa telefonica. Optiunea "fill vehicle" din meniul interactiv de pe tasta N a fost inlocuit cu optiunea "park vehicle". Optiunea de fill se va folosi din meniul de inventar (tasta I), selectand canistra de combustibil plina. A fost scoasa comanda /park , vehiculele personale se vor parca folosind meniul interactiv de pe tasta N. A fost adaugata aplicatia 'Setari' pentru telefonul mobil, cu 3 optiuni disponibile pentru moment: - Modul Avion - jucatorul nu va putea receptiona apeluri/mesaje si nu va putea trimite apeluri/mesaje/mailuri - Schimba ton de apel - jucatorul va putea alege un ton de apel pentru telefonul lui. - Schimba imaginea de fundal - jucatorul va putea alege o imagine de fundal pentru telefonul lui. (25 imagini de fundal disponibile - multumiri lui @Dragosh pentru realizarea lor) Categoria de vehicule Sport din Regular Dealership a fost mutata in Luxury Dealership. In Regular Dealership a fost adaugata o noua categorie: Real-life Regular -> va contine vehicule accesibile pentru toti, din real-life, modele precum logan, duster, passat, golf, polo, audi a4, bmw e60, opel astra, opel corsa etc. A fost adaugat un meniu interactiv pentru statiile de alimentare. Design-ul este realizat de @Dragosh Jucatorii vor putea alege cantitatea de combustibil pe care o vor achizitiona. Butonul GOV -> destinat membrilor PD/FBI/Paramedics (guvernul plateste pretul combustibilului) Butonul FULL -> vehiculul este alimentat complet
 20. iSnake

  Cod PIN

  Salut, trimite-mi pe PM cateva detalii, eventual poze/dovezi ca iti apartine contul.
 21. ----- A fost rezolvata problema prin care fuelul vehiculelor personale nu se salva in baza de date pana la prima actualizare. Actiunile asupra usilor vehiculelor din meniul de interactiuni de pe tasta Y nu vor avea efect daca se executa pe masini de factiune la care jucatorul nu are acces. La achizitionarea telefonului din 24/7 jucatorul primeste automat un numar de telefon de forma 07xxxxxxxx (RO). Au fost adaugate iconitele lipsa pentru unele obiecte din inventar. (multumim lui @Dragosh pentru design) A fost imbunatatit aspectul cardului de licente si talonului de vehicul. (multumim lui @Dragosh pentru design) ----- Aplicatia Contacts A fost adaugata aplicatia de contacte pentru telefonul mobil. Jucatorii vor putea adauga, redenumi sau sterge contacte din agenda telefonului. Contactele adaugate se salveaza permanent in agenda telefonului. Contactele se adauga folosind numere de telefon. Prima actiune disponibila asupra contactelor este apelul vocal. Apelul vocal se poate realiza doar daca fiecare participant al convorbirii il are pe celalalt in agenda telefonului. Jucatorii vor putea apela alti jucatori care se afla in alte zone ale hartii si vor putea sa interactioneze vocal folosind tasta 'X'. De asemenea, ei vor putea comunica si pe chat, la fel ca pe sa-mp. ----- Aplicatia Safari A fost adaugata aplicatia de browser web a telefonului mobil. Jucatorii vor putea deschide o fila web fara sa iasa din joc sau sa minimizeze jocul. Au fost adaugate 4 scurtaturi: Blackgun Forum, Blackgun Panel, Blackgun Wiki si Web Search (google) Browserul dispune de memorie, daca jucatorul iese din browser si apoi reintra folosind aceeasi scurtatura, este afisata pagina web la care jucatorul a ramas pana sa inchida browserul. ---- A fost conceput un meniu interactiv pentru afisarea de statistici ale contului. Meniul contine 3 taburi: 1. Statistici generale cont (tot ce continea comanda /stats in mare) 2. Statistici Factiune (factiune, rank, faction warns, raport etc - tot ce tine de factiune o sa fie mentionat aici) 3. Skilluri (afisarea progresului pentru joburi se va face aici. Accesarea meniurilor se va face in continuare folosind comanda /stats, dar si din aplicatia telefonului mobil. Design-ul meniurilor este realizat de @Dragosh.
 22. [A]gen[T]47

  Cod PIN

  Salut, mi-am uitat codul PIN, iar acum nu stiu cum sa il aflu! AJUTOR!!!
 23. Nick: Flavius Level: 30 Tipul de bun dorit [ Casa/Biz ]:casa ID Casa/Biz: 45 Pretul cu care acesta este pus la vanzare pe server:50.000.000$ Pretul dupa discount: 35.000.000$ Dovada ca ai banii: https://gyazo.com/1ff757147ddf5765bfdc7a41d7065d14
 24. Nick: AdeliNNN. Level: 32 Tipul de bun dorit [ Casa/Biz ]:bizz ID Casa/Biz: 39 Pretul cu care acesta este pus la vanzare pe server:38.000.000 Pretul dupa discount: nu stiu Dovada ca ai banii: nu pot pune poza nu merge imguru dar puteti sa va uitati am 23kk
 25. Cu ocazia sarbatorilor de iarna dorim sa oferim o sansa tuturor playerilor sa isi creasca putin numarul de bunuri de pe server. Astfel am decis ca pe baza unei cereri sa oferim un discount de 30% la orice casa pusa la vanzare pe server si 20% la orice biz pus la vanzare de pe server. Aceste cereri si reduceri se fac in perioada 22/12 - 28/12. Pentru a face mai usor preturile , la case inmultiti pretul afisat pe server cu 0.7 [ De ex o casa care costa 10kk cu reducere va fi 10 * 0.7 adica 7kk ] iar pentru bizuri inmultiti cu 0.8 [ un biz de 10kk va fi cu reducere 10 * 0.8 adica 8kk ]. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un reply cu cererea completata & sa aveti level pentru bunul respectiv: Nick: Level: Tipul de bun dorit [ Casa/Biz ]: ID Casa/Biz: Pretul cu care acesta este pus la vanzare pe server: Pretul dupa discount: Dovada ca ai banii: Exemplu: doresc sa cumpar Casa 110 de pe server care are pretul de 10.000.000$ [ 10kk] - deci voi avea 30% reducere -> pret dupa discount 7.000.000$
 1. Load more activity
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt


×
×
 • Create New...