Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. A fost rezolvata problema skillului 0/0 la jobul Courier. A fost rezolvata problema afisarii slotului de vehicule de la recompensa battlepass. Membrii Hitman Agency r3+ vor avea de acum acces la comenzile /tie, /untie. A fost rezolvata o problema a functiei spec care genera erori la deconectarea jucatorilor. A fost dezactivat temporar voice-chat-ul. Au fost sterse toate vehiculele de incepatori oferite pana in prezent. A fost adaugat un infernus r2+ cu girofar la LSPD.
 5. Nickname: Alvaro Nume real: Dragos Alvaro Varsta: Am 18 ani. Experienta SA:MP: Undeva in jur de 8 ani. Experienta Staff SA:MP: Detin o experienta destul de mare. Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]: Dimineata, nu pot deoarece sunt prins cu antrenamentele. La pranz, cat si seara pot destul de mult. Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?: Pot spune ca doar playeri, i-am ajutat cu diverse cerinte de la ei. De la comenzi pana la bunuri de inceput. Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: Cu experienta, si cu activitatea mea consider ca pot ajuta cu multe acest server. Vechime pe comunitate/server : In trecut nickname Alvaro, si in prezent cu acelasi nickname de cam o luna de zile.
 6. Nickname: Dani.NAGASAKY Nume real: Mezdrea Dani. Varsta: 18 ani. Experienta SA:MP: Destul de mare. Experienta Staff SA:MP: M-as descurca destul de bine pentru ca am destula experienta. Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]: Pranz [ 13:30-20:00], acestea sunt orele la care activez. Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?: I-am ajutat prin oferirea bunurilor de care au avut nevoie la inceput [bani,hidden,completarea quest-urilor, i-am ajutat cu raspunsurile legate de game-mod jucatorilor noi]. Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: As putea ajuta jucatori care activeaza pe aceasta comunitate prin experienta si prin acumularea informatilor despre joc cat si despre server. Prin raspunsurile la intrebarile adresate de ei "newbie", cat si cele de pe "whisper". Vechime pe comunitate/server : Aproximativ o luna.
 7. Earlier
 8. Nickname:kinezu Nume real:Paduraru Alin Constantin Varsta:14 ani Experienta SA:MP:1 an jumătate!! Experienta Staff SA:MP:pe acest server este prima oara când aplic,pe alt sv am fost helper,și am ceva experiență! Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]:dimineața/prânz/seara stau destul de on Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?nu prea multe lucruri,vandand licențe pentru ca sunt School instructors ,am găsit 2 codați,și i-am postat pe discord,am ajutat puțin la stage lucruri minore pentru ca joc de puțin timp! Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: Pot ajuta serverul prin respectul pe care o sa il acord fiecarui membru al acestei comunitati,activitatea mea,ajutarea playerilor care au nevoie de ajutor și financiar! Vechime pe comunitate/server :69 de ore!
 9. Nickname:ZRILIFY Nume real:Filip Varsta:13-14 Experienta SA:MP:3 ani Experienta Staff SA:MP:Nu am fost staff Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]:Dimineata,pranz si seara Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?:Nu prea am ajutat sv Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?:Cu o comunitate plina de oameni buni Vechime pe comunitate/server: o luna
 10. Nickname: Romeo2k184 Nume real: Romeo Varsta: 20 Experienta SA:MP: aproape 7 ani Experienta Staff SA:MP: in jur de 1 an Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]: am disponibilitate pe tot parcursul zilei până la ora 1 , 2 dimineața , pe perioada nedeterminata. Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?: Făcând parte din news reporter am ajutat începători cu invățarea regulamentului a raportului , atât în facțiune cât și înafara lor am susținut jucători începători cât și serverul. Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: As putea ajuta acest server prin implicarea mea activa ca helper , asta daca voi fi acceptat , orarul meu dispune de toată ziua , deci voi putea ajuta cat mai mult , atât ca helper cât și în facțiune și ca player Vechime pe comunitate/server: 2 luni.
 11. Nickname: Riky_07 Nume real: Lucian Varsta: 15 Experienta SA:MP: Aproape 3 ani. Experienta Staff SA:MP: Putin, aproximativ 5-6 luni. Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]: Pana in septembrie aproape toata ziua, dar cel mai mult seara, din septembrie nu stiu exact. Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?: Nu foarte multe lucruri pentru ca sunt nou, insa pot ajuta pe viitor Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: As putea ajuta serverul prin activitate si poate sa ajuc prieteni care sa joace pe el si multe altele. Vechime pe comunitate/server: Nu foarte mult, cred ca o saptamana si putin.
 12. Cerinte pentru a aplica: 1. Sa cunoasteti pe cat posibil comenzi din GM si sistemele existente, deoarece din acestea se vor sustine testele. 2. Sa aveti o oarecare experienta & implicare pe serverul nostru [ ma voi uita in arhiva la posturile facute de voi in sugestii/reclamatii/etc ... ] 3. Activitate cat mai mare & respectarea disponibilitatii scrise in cerere. Dorim sa avem macar 2 helperi, dimineata si la pranz dar si seara. Nickname: Nume real: Varsta: Experienta SA:MP: Experienta Staff SA:MP: Disponibilitate [ dimineata/pranz/seara sau interval orar ]: Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?: Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: Vechime pe comunitate/server : ! ! ! Nu va apucati sa dati mesaje prin privat de genul "cand dam teste" sau "gata am facut cerere astept sa ma iei la teste" ca va trecem automat pe lista respinsilor. ! ! ! Un mic regulament gasiti aici:
 13. Haideti pe server gusterilor nu mai bagati aurolac in scara de bloc ca ajungeti ca @suprem.

 14. Ciocolata africana vreau sa-i dau lu' Mariana ciocolata cu alune asta moare dupe mine Haida!! !@#$#%^@%&&$!!@#~!~

 15. BlackStar

  Poze de pe server

  обменник файлов
 16. A fost rezolvata problema dublajelor pentru progresul misiunii de Battlepass. A fost rezolvata problema limitei de bani pentru depozitul Server Funds. A fost rezolvata problema coliziunilor pentru curse. A fost optimizata functia de atribuire a contractelor pentru membrii Hitman Agency. Jucatorii din jail nu vor mai putea accesa marketul. Jucatorii din jail vor putea accepta cereri de free odata la 10 minute. A fost rezolvata problema prin care membrii FBI nu puteau da /uncuff. A fost imbunatatita precizia Anti-Aibreak la iesirea/intrarea din/in interioare. Patch-ul se va implementa pe server in cursul urmatoarelor zile.
 17. 1. Orice mafiot la intrarea in una din cele 4 mafii este OBLIGAT sa isi instaleze TeamViewer/Supremo. - Daca esti tras la teste TW si nu ai instalat SI DESCHIS pe fundal unul din cele 2 programe esti banat pentru Necooperare TW - a fost trecuta regula si in regulamentul intern al factiunii * 2. Orice tip de deconectare in timpul testelor TW [testul TW incepe cand esti teleportat pe chilliad ] - Joc blocat / /q / Crash etc este sanctionat cu ban pentru Necooperare TW - incercati pe cat posibil sa aveti jocul la setari optime pentru a nu avea probleme - a fost trecuta regula si in regulametul intern al factiunii 3. Orice tip de cod care implica deathmatchul [ aimbot, atentat , no-recoil , etc ] va fi sanctionat de acum, astfel: Prima data 100h banguns, a doua oara ban permanent. Se aplica si retroactiv * Pentru a rula un SAMP default & un Supremo/TeamViewer in bara ai nevoie de 2GB RAM - testat de mine. Toata lumea are MACAR 2GB ram intr-un PC in 2022 [ cumparam telefoane cu minim 4-6 GB RAM, 2 pe PC este o gluma - Eu zic chiar 4 sau chiar 8 minim , totusi ]. Deci scuzele cu "nu-mi ruleaza " sau "am pc slab" nu se accepta.
 18. Update:13.07.2022 Lista Admini. ArthuR (Manager) : iSnake (Scripter) : Wasay (Supervisor) : Mush Mapper) : Flavius (Admin level 1337) : Ana (Admin level 1337) : Bogdan_DLP (Admin level 1337) : Zoom (Admin level 4) : mexicanu (Admin level 4) : [ALX] (Admin level 3) : dozer. (Admin level 2) : RiseNx (Admin level 1) : vArgAu (Admin level 1) : CezarAdv (Admin level 1) : Lista cu Helperi. suprem@fcvplm (Helper level 2) : Blu3HaSky (Helper level 2) : s0uNNNd (Helper level 2) : ExTazZ{{.BELEAUA (Helper level 2) : TankGerman (Helper level 1) SpanTaN. (Helper level 1) : Boika (Helper level 1) : Alin (Helper level 1) : Hopsin (Helper level 1) : sYntaX. (Helper level 1) :
 19. XCatalin7

  Poze de pe server

  Straight thuggin'.
 20. cel mai smecher

   

 21. Say no to donators😙

 22. A fost rezolvata problema prin care jucatorii care erau scosi din evenimentul Hunger Games puteau folosi telefonul pentru supply. Au fost adaugate cooldown-uri la mats si drugs deliver. A fost adaugata posibilitatea de a inchide meniul Battlepass folosind ESC A fost rezolvata problema prin care vehiculele de pe paginile 2+ nu se puteau adauga la trade sau pe market. A fost rezolvata problema payday crowns pentru jucatorii care nu detineau acest boost. Au fost schimbate orele de turf/war conform sugestiilor voastre. Mici probleme de afisaj au fost rezolvate. A fost rezolvata problema prin care membrii NR nu primeau vw0 la iesirea din HQ. Patch-ul se va implementa maine pe server, 03.07.2022.
 23. Așa, că tot veniți din stradă
  Și vorbiți doar cu dulceață
  Nu pot să vă văd la față
  Instant mi se face greață, bă

 1. Load more activity
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt


×
×
 • Create New...