Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/17/2021 in all areas

 1. 4 points
  iSnake

  Progres general server

  A fost adaugata posibilitatea de a colora player blip-urile in functie de culorile factiunilor. A fost rezolvata o problema de afisaj pentru backgroundurile meniurilor weapons, clothes si wardrobe. Toate optiunile din meniul interactiv N au primit texte ajutatoare pentru a naviga mai usor. A fost finalizat sistemul de vehicle slots si sloturi aditionale pentru vehiculele personale. A fost rezolvata o problema a stockurilor pentru vehiculele din Dealership. Death screen-ul a primit mici imbunatatiri + un sound specific. Au fost rezolvate cateva probleme ale magazinelor de arme - uneori se puteau procura arme fara a le cumpara. Au fost adaugati actori la toate bizurile de tip 24/7 , Tattoo Saloon , Weapon Shop. A fost adaugata optiunea de a face screenshot folosind butonul F8, la fel ca pe sa-mp - este o alternativa buna pentru cei care nu doresc sa isi umple galeria steam cu screenshot-uri de pe server. Interfata comenzii </selectspawn> sau </spawnchange> a fost refacuta. Aspectul a fost schimbat.
 2. 3 points
  iSnake

  Progres general server

  A fost scris sistemul basic de factiuni: - Police Department - Federal Bureau of Investigations - Paramedics - News Reporters - Taxi Company - School Instructors - Hitman Agency + 2 sau 4 ganguri/mafii - ramane de stabilit Rankurile vor avea aceleasi denumiri ca cele de pe serverul de sa-mp. Au fost setate spawnurile si au fost adaugate masinile pentru toate factiunile de mai sus. Multumesc Mush si Wasay pentru ajutor. Au fost scrise comenzile de baza ale factiunilor - /makeleader /fpk /invite /uninvite /giverank /f /r /d /leaders. A fost adaugata posibilitatea de a colora nametag-ul dupa culoarea factiunii. Sectiunea Factiuni cu toate comenzile disponibile a fost adaugata pe comanda /help. Au fost modificate toate punctele de exit pentru interioarele de case recent adaugate. Au fost adaugate emoji-uri pentru chat-ul din joc, momentan sunt disponibile in jur de 15 emoji-uri, insa pe viitor se vor mai adauga in functie de preferintele si nevoile voastre.
 3. 1 point
  iSnake

  Progres general server

  Proiectul a fost inceput pe data de 31 ianuarie 2021. Dupa cum am specificat si in topicul de anunt, lucrez impreuna cu @Wasay la dezvoltarea unui mod de joc asemanator cu cel de pe sa-mp, in special pentru noi, jucatorii vechi si nostalgici 😋 . blackgun v0.0.1 ------------------------------------- O sa va adaug niste imagini, cu toate ca nu sunt reprezentative, momentan nu este nimic special adaugat tocmai pentru ca am lucrat pe partea interna a serverului, ne-am pregatit sa zic asa 'atelierul de lucru'. Sistem de logare & inregistrare + mini-tutorial bazate pe dialogurile clasice din SA-MP ✔️ Interfata dialogurilor a fost refacuta complet, jucatorii au acum posibilitatea sa interactioneze cu acestea folosind butoanele (ENTER / ESC / UP / DOWN) ✔️ Sistem custom-time (ora din joc coincide cu ora din realitate, la fel ca pe SA-MP) ✔️ Interfata logo , nume jucator , ora si data ✔️ Sistem de administratori si helperi (50+ comenzi - nefinalizat) 💬 Interfata a banilor, asemanatoare cu cea din SA:MP insa cu o mica influenta din GTA5, cash + cont bancar ✔️ Sistemul de progres nivel & puncte de respect, payday ✔️ Chat custom cu functii de customizare, linii de chat mai lungi si bara de derulare incorporata ✔️
 4. 1 point
  iSnake

  Intrebari & Raspunsuri RAGE:MP

  Serverul nostru [Q] Cand se va deschide oficial serverul de RAGE:MP? [A] Nu avem inca o data fixa, insa planuim sa deschidem serverul in vara acestui an, daca totul merge conform planurilor noastre. [Q] - Cand se va deschide serverul in ALPHA? [A] - Momentan nu exista pe server decat cateva din lucrurile de baza, necesare modului de joc, vom anunta si acest aspect atunci cand progresul serverului va ajunge la cel putin 25%. Atunci o sa fie si momentul in care voi veti putea intra pe server. [Q] - De ce RAGE:MP si nu FIVEM? [A} - RAGE:MP vine cu o sincronizare mult mai buna pe partea de client, ofera multe posibilitati pentru developeri, permite conectarea a mult mai multi jucatori simultan. Joc - GTA V [Q] - Cum vad daca imi duce PC-ul GTA V? [A] - Poti sa vezi acest lucru de pe acest link, instalezi executabilul, astepti si dupa o sa iti apara in browser daca ai componentele necesare: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/grand-theft-auto-v/12455 [Q] - Trebuie sa am instalat mai intai GTA V ca sa-mi mearga RAGE:MP? [A] - Da, jocul nu functioneaza fara GTA V instalat, cu update-urile la zi, ai mai multe detalii in topicul de instalare: [Q] - Pot sa joc pe server daca am GTA 5 crackuit? [A] - Nu, acest lucru nu este posibil, deoarece trebuie sa ai cont de Rockstar. [Q] - Functioneaza RAGE:MP si pe epic games? [A] - Da, RAGE:MP functioneaza si pe epic games si pe steam. [Q] - Intru pe serverul de RAGE:MP si nu mi se deschide GTA V-ul, de ce? [A] - Ca sa functioneze trebuie sa ai deschisa inainte de a intra in RAGE MP aplicatia "Epic Games Launcher" sau "Steam" in dependenta de unde ai cumparat GTA V. [Q] - RAGE:MP nu functioneaza dupa instalare, ce pot sa fac? [A] - Este posibil ca 2 librarii esentiale sa iti lipseasca: Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 - https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145 .NET Framework 4.6.2 - https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=53344&desc=dotnet462
 5. 1 point
  iSnake

  Instalare RAGE:MP

  RAGE:MP este o modificare a jocului GTA 5 care ofera un nou mod multiplayer. Jucatorii se pot conecta la servere folosind launcherul dar si avand o copie ORIGINALA a jocului GTA 5, pentru ca RAGE:MP nu functioneaza pe versiunile crackuite. Pentru inceput trebuie sa ne asiguram ca avem o copie originala a jocului GTA 5. Jocul trebuie sa aiba update-urile la zi. Puteti obtine o copie originala a jocului pe urmatoarele platforme: Daca jocul este instalat, putem trece la instalarea RAGE:MP: 1. Intram pe https://rage.mp/ si apasam butonul rosu download. (Sau link direct: https://cdn.rage.mp/public/files/RAGEMultiplayer_Setup.exe ) Dupa ce se descarca installerul (aproximativ 250 mb), pornim instalarea. Modul se instaleaza, launcherul se va deschide si va incepe procesul de update: Daca totul este ok interfata va arata asa: Pentru alte nelamuriri poti vizita topicul 'Intrebari si raspunsuri' sau poti posta un topic nou.
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt


×
×
 • Create New...