Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Se cauta Designeri! Aplicatiile se fac la sectiunea "Cerere Grad - Cerere Designer" !!!
Codul PIN se poate recupera acum de pe panel pe pagina Profile!

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/17/2021 in all areas

 1. 2 points
  iSnake

  gf v0.3.21a | patch

  Pe jucatorii nerespawnati nu se vor mai putea obtine contracte folosind </gethit>. Vehiculele nefolosite din evenimentul Armageddon se vor despawna automat la inceperea evenimentului. Bet-ul maxim la pariuri sportive a fost dublat. ($100.000). Folosind comanda </emails> se vor afisa si notificarile primite de pe panel, pe langa cele de pe server. A fost scos questul de Paste. Spinbox-ul a fost dezactivat. A fost adaugata zona no-collisions la PNS-ul din nordul SF. A fost rezolvata problema kick-ului pe motiv repair-hack pentru pns-ul din nordul SF-ului. HQ-ul Paramedics a fost adaugat la comanda </hqs>. Rancher-urile simple de la Paramedics au fost inlocuite cu FBI Rancher. Vehiculul Cheetah adaugat recent la LSPD a primit o sirena. Update-ul se va implementa in cursul urmatoarelor zile.
 2. 2 points
  Toti is afk in afara de Ana care e vtm
 3. 2 points
  Mann

  Harta Easter Quest 2021

  HARTA EASTER QUEST 2021 Mai jos veti gasi harta orasului Los Santos impreuna cu locatiile celor 100 de oua ascunse de iepuras. Mult succes la cautat oua! PS: Daca terminati quest-ul cu persoana cu care sunteti casatoriti veti primi un bonus!
 4. 1 point
  LaRkinn

  gf v0.3.21a | patch

  "Forță" update ul asta , măriți sloturile
 5. 1 point
  Jumy

  Poze de pe server

  Poze de pe serverul BlackGun !
 6. 1 point
  ArthuR ( Manager ) : Intra din an in paste sa ia donatiile, dupa dispare cativa ani si apare cand se aliniaza planetele iSnake ( Scripter ) : Imi plac update-urile lui, si a facut o treaba buna cu serverul, da si asta intra rar Wasay ( Supervisor ) : Baiat bun, mi-a scos banu de 2 ori Radu. ( Admin level 1337 ) : M-a salutat odata pe server dupa l-au rapit extraterestrii MyStyle ( Admin level 1337 ) : Nush cine e AlexRed ( Admin level 4) : Adminul meu preferat Flavius. ( Admin level 3 ) : Asta intra pe cont doar ca sa isi dea /fly prin Los Santos, i se face rau de inaltime si isi ia crash. dupa nu mai intra nici el SeekerasuL ( Admin level 2) : E un admin activ Mann ( Admin level 2) : Face cele mai bune eventuri Parkour Blu3HaSky.Meow ( Admin level 1 ) : E de treaba cu toata lumea din jur, pana si cu cei care il injura zaSunSet. ( Admin level 1 ) : Joaca cu coduri Eveline. ( Admin level 1 ) : e talent fata, nr 1 . activa si buna Raduq-Raduqul..- nu stiu am mai zis de un Radu mai sus Lista cu Helperi. MiamiBici (Helper level 2) : e baiat bun syN. ( Helper level 2 ) : cinei asta vere? ShaKe. ( Helper level 2 ) : A spus ca se lasa de server si imi da si mie niste bani si mi-a dat pwla MrR3Ds( Helper level 1 ) : Alt anonim Catalinnn ( Helper level 1) : in viata mea nu l-am vazut Swauther( Helper level 1) : o sa isi dea duhu in hitman agency Onix( Helper level 1) : cel mai bun helper, ma lasa sa ii dau down cand baga Rob Atm
 7. 1 point
  iSnake

  gf v0.3.21 | spinbox & armageddon

  ---------------------- Easter Spin Box Spin box-ul a fost activat pentru urmatoarea perioada de timp, cu ocazia Sarbatorilor de Paste. Spin box-ul este in 'Chest Room'. Se va putea vedea progresul spin points folosind comanda </chest>. Recompensele posibile sunt afisate pe textul spin. ---------------------- Armageddon Event A fost conceput un nou eveniment special numit 'Armageddon'. Jucatorii se dueleaza intr-o arena speciala (multumiri lui Mush pentru arena) avand vehicule Hotknife si 100.000 HP. Pe tasta 2 jucatorii vor putea activa boost. Apasand in repetate randuri tasta 2 boost-ul se va accentua. A fost adaugat questul: Participa la Armageddon Event (1 participare) Comenzi pentru admini: /arevent /startar ---------------------- Others A fost rezolvata problema timpului pentru comanda /cmute. A fost adaugata comanda /resetsd (admin 1338+) pentru a reseta topul stardust. Au fost adaugate peste 20 de locatii noi pentru evenimentul Marathon, multumita lui Wasay. Au fost efectuate cateva modificari legate de securitate pentru kitul de start. A fost adaugat un Cheetah nou la LSPD. Damage feed-ul nu se va mai afisa pentru tintele ucise de membrii hitman cu contracte pe tintele respective. A fost adaugat tabul "~ Max Speed" pentru comanda </ds> - va afisa viteza maxima aproximativa a modelului respectiv. Comanda </ds> se va putea folosi pentru orice tip de model, se va afisa automat disponibilitatea in Dealership a modelului respectiv. Armura helperilor si adminilor AFK cu duty se va scoate automat dupa timpul alocat. ---------------------- Update-ul se va implementa pe server in cursul urmatoarelor zile.
 8. 1 point
  ZAPcEZ

  Parerea jucatorilor despre staff-ul BlackGun

  ArthuR ( Owner ) :mai intra shi tu pe joc man mai des iSnake ( Scripter ) :nush ce face pe joc ca mna intra si face cv Routzi ( Admin level 1337 ) :nu mai e admin din cate stiu Wasay ( Admin level 1337 ) :la fel ca isnake dar el macar se mai plimba si joaca jocul Radu. ( Admin level 1337 ) :pauza de mult e bun face eventuri faine Dragosh (Admin level 1337 ) :nush cine e Duwall ( Admin Level 1337 ) :nu mai e admin din cate stiu ionutmdfk ( Admin level 4 ) :cand a fost ionutmdk admin vreodata ?:)))) Elfu ( Admin level 4 ) :hai ca admin lvl 4 Mush ( Admin level 3):mapperu adica nush ce face intra uneori ...si nu face nmk presupun ca sta afk Ana ( Admin level 3):ana nu a fost admin niciodata :))) LaRkinn ( Admin level 3 ) :a renuntat din cate stiu Chaos47 ( Admin level 3 ) :nush cine e AlexRed ( Admin level 12) :wow thats good admin Flavius. ( Admin level 1 ) :are admin lvl 3 sau 4 amu e foarte bun isi face treaba si raportu Lista cu Helperi RPG Freezer ( Helper level 2 ) :cine esti ma? Liviu ( Helper level 2 ) :si tu cine esti ? Ne0 ( Helper level 2 ) :da tu cine mai esti? RonNy.Jr ( Helper level 2 ) :nu e helper,sta afk Eveline. ( Helper level 2 ) :good admin BlackStar[69] ( Helper level 1 ) :steluta neagra , isi face treaba
 9. 1 point
  iSnake

  Progres general server

  Au fost efectuate modificari asupra hud-ului (moneybar, ora & data etc), elementele au fost reasezate. Pentru moneybar a fost adaugat un separator. A fost rezolvata problema intarzierilor pentru functia timestamp din chat. Timestamp-ul va afisa de acum si secundele, la fel ca pe sa-mp. Ceva nou aici este faptul ca atunci cand jucatorii sunt afk timestamp-ul continua sa se actualizeze, nu ramane blocat la un anumit timp cum se intampla pe sa-mp. Pe /id se vor afisa si FPS-urile jucatorului cautat. Pentru modul fly (/fly) administratorii vor putea apasa tasta F pentru dezactivare. A fost scris sistemul de achizitionare pentru arme. Se vor putea achizitiona componente (moduri ajutatoare) dar si weapon-tints (nuante ale armelor). Toate iconitele si logo-ul din meniu ii apartin lui @Dragosh, ii multumim pentru ajutor. Au fost adaugate 6 bizzuri de tip Ammunation.
 10. 1 point
  iSnake

  Progres general server

  A fost rezolvata o problema interna a functiei de schimbare model pentru Dealership. A fost schimbat aspectul iconitelor voice-chat (microfon si sunet). Multumiri lui @Dragosh pentru iconite. A fost scris sistemul de Spectate. Comenzile: /spec si /specoff Sistemul prezinta adminului/helperului informatii despre jucator, in partea de jos, la fel ca pe sa-mp. Ceva nou aici este faptul ca adminul/helperul poate sa isi seteze modul camerei ca si cum ar fi in rolul jucatorului respectiv. (poate vedea inclusiv first-person)
 11. 1 point
  iSnake

  Progres general server

  Voice-chat a fost adaugat. Se va putea vorbi cu cei din jur folosind tasta X. Din meniul N exista optiunea de Mute care va dezactiva voice chat-ul pentru jucatorul care foloseste optiunea (jucatorul nu mai poate vorbi si nu mai poate auzi alti jucatori). Au fost adaugate 2 iconite pe centrul ecranului, in partea de jos. Acestea afiseaza statusul microfon si statusul voice sound. Categoria Aircraft a fost adaugata in Dealership. Aici se vor gasi modele de elicoptere si avioane. Categoria Boats a fost adaugata in Dealership. Aici se vor gasi modele de barci. Au fost adaugate 2 puncte noi de sell: - Aircraft Sell place - locul unde se vand elicopterele si avioanele personale catre stat. - Boats Sell place - locul unde se vand barcile personale catre stat. Au fost adaugate puncte speciale pentru testarea vehiculelor din cele 2 categorii adaugate. In dimensiunea de test a jucatorului a fost adaugat un checkpoint si un map-icon global pentru a vedea mai usor punctul de returnare pentru vehiculele testate. A fost adaugat un screen-effect pentru situatiile in care un jucator moare. Au fost efectuate mici lucrari de nivel estetic pentru nametag-uri. A fost adaugata comanda /setskin pentru administratorii 1337+. Pe langa skinurile personale ale jucatorilor (cele care contin accesoriile, hainele, tatuajele etc) vom putea atribui si skin-uri din joc. Acestea ne vor folosi in diferite activitati (de ex evenimente). Au fost adaugate comenzile /kick si /skick (admin 1+) A fost adaugat un modul de sincronizare cu vremea reala. Vremea se va actualiza pe server din 15 in 15 minute, in functie de vremea din Bucuresti.
 12. 1 point
  iSnake

  Progres general server

  A fost rezolvata o problema interna legata de id-urile caselor dupa ce una din case se stergea. A fost adaugata comanda /changenick pentru administratorii 1337+. A fost rezolvata problema de input pentru comenzile /report si /needhelp (/n) A fost rezolvata o problema legata de aplicarea customizarii (haine si face features) dupa login. A fost scrisa o functie custom de cautare pentru vehiculele personale. Punctul de pe harta se va actualiza automat atunci cand vehiculul este in miscare. Pentru functia de chemare a vehiculelor personale prin intermediul mecanicului a fost adaugat un punct pe harta pentru a vedea in timp real pozitia vehiculului. Punctul de pe harta se va actualiza cand vehiculul este in miscare. Functia de chemare a fost optimizata, vehiculul va ajunge la destinatie mai rapid si poate fi chemat de la orice distanta. De asemenea, mecanicul va putea livra vehiculul chiar daca acesta este incuiat. Meniul camerei dinamice cu barile de progres a fost scos. A fost implementat in locul sau un meniu ascuns cu care jucatorul va putea interactiona folosind butoanele mouse-ului. Click stanga va ramane liber, folosit pentru optiunile puse la dispozitie de meniuri. Click dreapta + mouse orientat spre stanga -> schimba unghiul camerei (spre stanga) Click dreapta + mouse orientat spre dreapta -> schimba unghiul camerei (spre dreapta) Din rotita mouse-ului se va putea alege inaltimea. Apasand rotita + mouse orientat in sus/jos se va putea schimba distanta.
 13. 1 point
  iSnake

  Progres general server

  Au fost rezolvate cateva chestiuni de securitate pentru sistemul de banuri. (tip nume - ip) A fost adaugata comanda </erase> in toate cele 5 saloane de tatuaje. Aceasta comanda va afisa un meniu cu toate zonele corpului, jucatorii vor putea renunta astfel la tatuaje. Au fost fixate si centrate butoanele de navigare din meniurile clothes, wardrobe si masks pentru a fi mai usor de ales obiectele vestimentare. Au fost adaugate dimensiuni (virtual world-uri) custom si pentru meniul de masti. A fost rezolvata problema stilurilor de haine invalide din categoria jachete. Au fost setate hainele de inceput atat pentru baieti cat si pentru fete. Hainele primite la inregistrare se salveaza automat in garderoba. Pe langa cele prezentate, jucatorii noi primesc si o palarie in garderoba. (nu se echipeaza automat la inregistrare)
 14. 1 point
  iSnake

  gf v0.3.17 | marathon, turf weapons, tops

  ----------------- Fixes & Changes ----------------- Punctul de norma in plus pentru membrii factiunilor a fost marit la $30.000. A fost adaugat un salariu saptamanal pentru liderii cluburilor, aceeasi suma ca liderii factiunilor. Pentru comanda administrativa /unban fost adaugata necesitatea unui motiv + un log. A fost rezolvata problema textului global pentru premiul bonus de cuplu la Lovers Quest. ----------------- New Turf Weapons ----------------- Pe timp de turf, membrii gangurilor cu rank 4+ vor avea acces la Tec9 si Combat Shotgun. (/sellgun /creategun) De asemenea, membrii cu rank mai mic decat 4 nu vor putea primi aceste arme nici de la alti membrii. Stiu ca parerile sunt impartite in legatura cu aceste doua arme pe serverul nostru, insa am decis sa incercam si sa asteptam feedbackul vostru. ----------------- All-time Stats ----------------- A fost adaugat un contorizator de ucideri all-time pentru evenimentele de tip deathmatch. (DM , PB, Rocket, Minigun, Jetpack) Acesta poate fi vazut de fiecare jucator, atunci cand jucatorul respectiv face un kill in event, dar si de participanti atunci cand un jucator este liderul evenimentului respectiv. A fost adaugat un top all-time al statisticilor individuale pentru membrii gangurilor: Se vor contoriza: Killurile , assisturile si death-urile pe turf, secundele petrecute pe turf, turfuri castigate, turfuri pierdute, failuri luate, materiale consumate, hp total incarcat din /usedrugs. Acestea se vor insuma, nu se reseteaza niciodata, indiferent daca jucatorul intra in alt gang, statisticile sunt personale. A fost adaugat un top all-time al statisticilor individuale pentru membrii cluburilor: Se vor contoriza: Banci jefuite, Magazine jefuite, ATM-uri detonate, bounty adunat in total, Down-uri primite, Evadari din jail, Eliberari de wanted (de cate ori a ajuns la wanted 0, avand un nivel ridicat de wanted) Acestea se vor insuma, nu se reseteaza niciodata, indiferent daca jucatorul intra in alt club, statisticile sunt personale. Este important de mentionat faptul ca statisticile se actualizeaza doar pe timp de turf pentru mafioti, aceeasi situatie si pentru membrii cluburilor. (exemplu /usedrugs nu va creste HP-ul din top daca jucatorul nu este in turf war in acel moment, la fel si la cluburi, un /robbank nu va schimba topul daca jucatorul nu este membru de club la acel moment) Acestea doua topuri cat si statisticile fiecarui jucator se vor afisa pe panel, acolo unde @MaryanN a adaugat cateva sectiuni noi. ----------------- Marathon Event ----------------- A fost adaugat un nou eveniment, ceva putin mai diferit. Din ora in ora se va activa evenimentul 'Marathon', acesta consta in colectarea a 5 puncte de pe toata harta San Andreas. Timpul limita este de 5 minute pentru fiecare punct. Atunci cand un jucator ajunge la locatie, timpul scade cu 6 secunde pentru restul participantilor care inca nu au ajuns. Atunci cand timpul expira, jucatorii care nu au reusit sa ajunga la locatie sunt eliminati, cei care au ajuns la locatie trec la urmatoarea. Premiul consta in bani, rp, perle si bucati de hartie. Premiul nu se imparte la nr de participanti, acesta se ofera fiecarui jucator care reuseste sa parcurga toate cele 5 locatii. Jucatorii se pot inscrie la eveniment folosind </joinm> atunci cand evenimentul este afisat. Evenimentul poate fi parasit oricand folosind comanda </leaveevent> sau </exitevent>. -------------------------- Update-ul se va implementa pe server in cursul urmatoarelor zile.

Announcements

 • Se cauta Designeri! Aplicatiile se fac la sectiunea "Cerere Grad - Cerere Designer" !!!
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt


×
×
 • Create New...