Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Wasay

Global Moderator
 • Content Count

  1,368
 • Joined

 • Days Won

  24

Wasay last won the day on June 27

Wasay had the most liked content!

About Wasay

 • Rank
  Supervisor GF
 • Birthday 03/25/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slobozia, Romania

Recent Profile Visitors

3,013 profile views
 1. Topic inchis. Vom citi toate cererile si va vom contacta in joc in zilele urmatoare pe cei acceptati.
 2. Voi lasa topicul deschis pana vineri (2.07.2021). Dupa cum vi s-a mai spus si in trecut, vechimea nu este un criteriu decisiv, desi o sa tinem cont si de asta. Comportamentul vostru pe server pana in prezent, este, bineinteles, foarte important. Model: Nick: Nume real: Varsta: Experienta SA:MP: Experienta Staff SA:MP: Disponibilitate: Cu ce ai ajutat în trecut serverul nostru?: Cu ce ai putea ajuta serverul nostru?: Vechime pe comunitate/server : Link profil panel: Minim level 6.
 3. Avand in vedere ca ne confruntam mereu cu aceleasi intrebari am decis sa avem un program stabilit dinainte ca sa stie toata lumea inca de la inceput cand si cum se vor intampla anumite lucruri importante pe server. Asadar, programul este urmatorul: Duminica 27.06.2021 16:00 : Deschiderea serverului Luni 28.06.2021: Deschidere aplicatii helper [ in jurul orei 12 ] Marti 29.06.2021: Deschidere aplicatii lider [ in jurul orei 12 ] Miercuri 30.06.2021: Alegere lideri pasnice Joi 1.06.2021: Continuare alegeri lideri Vineri 2.07.2021: Inchidere aplicatii helper + terminare alegeri lideri Sambata/Duminica 3/4.07.2021: Alegere helperi Luni 5.07.2021 : Start turfs/wars.
 4. Duminica imdiat dupa deschidere va vom anunta programul idn prima saptamana care include si alegerea staff-ului.
 5. 1. Toate sugestiile postate sunt luate in considerare. 2. Lucram la acest aspect cu toate cunostintele si armele actuale. Din pacate jocul este vechi si limitat... Asa cum si cei de pe turf s-au saturat de codati si adminii s-au saturat de stat spec 24/7 & de vazut tot felul de reporturi. 3. Vom face tot ce ne sta in putinta sa avansam.
 6. Din calculele noastre, la pe la sfarsitul saptamanii viitoare insa vom da o data si o ora imediat ce vom incheia tot ce tine de sisteme pe server
 7. @headshot2021 noi putem sa bagam fix ce era pe godfather dar noi incercam sa ne axam pe cerintele voastre si sa avem modul nostru de joc. Ai dreptate, multe servere sunt RPG dar multe dintre ele [ competitia noastra reala mai ales, nu servere cu 200+ ] au acelasi GM carpit de pe net. Noi avem multe chestii ale noastre care tind spre simplitate [ caracteristica principala a GF-ului daca ma intrebi pe mine ]. Se vor mai adaga multe chestiute, acum momentan haideti sa anuntam lume legata de aceasta deschidere, multe probleme zic eu ca se vor rezolva [ si legat de economie dar vom incerca sa lucram si pe partea de coduri cat mai mult ].
 8. Cine are probleme in validarea contului prin mail pe panel / prin schimbarea adresei de mail sa lase mai jos nicknameul de pe server si problema. Nick: Problema intampinata: Mail-ul pe care ai vrut sa trimiti confirmarea:
 9. @KiNgvdA nu poti da iar change mail ?
 10. Salut! Odata cu implementarea update-ului 0.3.20 pe server si implementarea versiunii 1.4 pe panel de astazi toti cei care vor dori sa aplice in mafie vor trebui sa aiba contul confirmat prin email. De aceea este bine sa va confirmati contul deoarece in caz ca va pierdeti PIN-ul sa puteti sa faceti rost de acesta prin mail. Cum se confirma contul prin email? Simplu: - Intati pe panel.blackgun.ro - Logati-va si intrati la profilul dvs. in partea de sus stanga - Odata intrat pe pagina profilului dvs, intrati pe meniul special pentru setare /confirmare mail [ cele 3 . din stanga ] - Odata deschis meniul, apasati pe confrimare mail si urmati instructiunie. - Dupa ce ati urmat instructiunile apasati pe linkul de confirmare venit prin mail. - Odata ce ati confirmat si ati apasat pe confirmare pe profilul vostru ar trebui sa va apare o bulina verde cum ca ati confirmat contul Daca nu primiti mailul, incercati intai sa va schimbati mailul cu cel bun [ daca e exact acelasi, puneti-l inca odata , confirmati schimbarea prin mail si abia apoi confirmati contul ].
 11.  like si comm aici baietii, tare pe felie 

 12. Lejer, pe spate. Frumos!
×
×
 • Create New...