Jump to content

Wasay

Community Supervisor
  • Posts

    1,486
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    57

Wasay last won the day on April 11

Wasay had the most liked content!

About Wasay

  • Birthday 03/25/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Slobozia, Romania

Contact Methods

  • Discord
    Wasay#7468

Recent Profile Visitors

7,156 profile views

Wasay's Achievements

Spammer BlackGun

Spammer BlackGun (6/7)

212

Reputation

  1. Inteleg ceea ce spui insa nu toate beneficiile se pierd. In cazul unui wipe, contul premium si NRG-ul ar ramane. Totusi, trebuie sa va ganditi la faptul ca s-au pierdut anumite date si ca avem un backup de luna trecuta. Asta in seamna ca tot progresul facut in luna martie nu mai exista. Pe langa asta, nici cel facut manual nu stim exact ce "daune" are - probabil unii se vor trezi fara case/bizuri/coroane pe care le aveau in februarie iar noi nu avem nici un log in care sa vedem ca acel jucator a avut candva acel bun. Wipe-ul nu se face in scopul mentinerii echilibrului economic, ci pentru ca date au fost pierdute. Repet, nu se doreste, pur si simplu s-a ajuns la aceasta situatie din cauza unor probleme foarte serioase de securitate ce nu erau in supervizarea noastra. Totusi, nu este batut in cuie nimic legat de cum vom continua, mai asteptam persoane care sa vina si sa isi dea cu parerea.
  2. Pe partea de economie, in ultimii 3 ani, am avansat dupa parerea mea mult. S-au echilibrat taxe, castiguri astfel incat sursele de venit sa corespunda foarte bine cu ce faci pe server. De ceva timp nu au mai fost descoperite bug-uri de bani, au fost inasprinta securitatea cu privire la trade-urile dubioase iar bonusurile ce se adunau de obtineai si 400% bonus la joburi de exemplu a fost echilibrat. Totusi , daca inca se observa astfel de actiuni ar trebui semnalate astfel incat toate activitatile sa fie echilibrate. Staff-ul din punctul meu de vedere este bine echilibrat in acest moment: avem oameni care fac events, oameni care se ocupa de factiuni si oameni care se ocupa de staff. Daca decizia se va indrepta spre un wipe, cel mai probabil vom apela la toti cei care vor sa faca ceva pe comunitate sa vina sa joace, si cel mai important, sa anunte. De 5 ani de cand sunt in staff mereu am vrut sa avem un server echilibrat si de durata. Sistemul de Refferal exista pe panel insa cred ca se poate transfera si pe server un astfel de sistem ca sa fie bonusurile mai usor de obtinut. Aici ne poate ajuta @iSnake
  3. Salutare! Stiu ca multi dintre voi asteapta cu nerabdare sa intre pe server si sa afle ce s-a intamplat insa abia acum putem da un raspuns [ dar si acesta este unul partial] asupra intregii situatii. Situatia sta in felul urmator [ nu este mesaj oficial venit din partea hostului insa ne-am informat si am ajuns la urmatoare concluzie]: > Din ce am citit/auzit/intrebat providerul de host a renuntat parteneriatul cu firma care oferea protectiile necesare unei bune functionari si tot ce inseamna protectii anti DDoS au fost dezactivate. Rezultatul: cine a dat cu ceva atac ddos pe server sau orice alt tip de atac dupa scoaterea neanuntata a protectilor a intrat in noi ca gasca prin apa. Nu a fost nimeni anuntat ca nu vom mai avea aceste protectii [ sau cel putin, noi nu am fost anuntati pe nici o cale ]. > Rezultatul: S-au pierdut niste date. Ce date? Cam... toate. Cine e de vina? Din punctul nostru de vedere firma de host care nu a anuntat nimic legat de acest lucru. > Ce avem acum?: Un backup de acum o luna facut de noi manual care nu sta nici el prea bine. > Ce facem in viitorul apropiat [ pana in paste ]?: Deschidem, insa nu stim cum sau sub ce forma. La nivelul staff-ului s-au propus 2 chestii: wipe sau incercarea de punere a backupului de acum o luna. > Se lucreaza in mod activ?: Da insa nu avem timpul necesar sa oferim mereu feedback pentru ca anumite informatii nu le avem nici noi [ in cazul de fata, nu am stiut nimic, ne-am dat noi seama din research. Cei de la host nu raspund, am facut tickete degeaba ]. Las acest topic deschis cu sugestiile/informatiile/plangerile voastre iar eu, @ArthuR & @iSnake vom incerca sa raspundem la toate.
  4. scriu pe masini tarifele pentru admini si le parchez la spawn
  5. Urmează stock ds și reduceri la mașini așa am auzit
  6. Astazi 06/12/2023 au fost actualizate primele 5 paragrafe din regulamentul general - Articolul II - limbaj & reclama Noile reguli intra in vigoare incepand de astazi 06/12/2023 ora 17:00.
  7. Eu fug de la scoala sa joc samp si voi imi dati ghiozdane pe server pai ceamfacut
  8. Server ON Duminica la ora 16:00. Anuntati va rog cat mai multa lume!
  9. Da, si nu. Multi dintre playeri s-au lasat de SA:MP dar nu si de comunitate. Avem oameni care nu mai joaca SA:MP si ne intreaba frecvent de serverul de GTA5, ei in prezent jucandu-se pe diferite servere de GTA5 [ fie ele pe platforma de Rage sau de FiveM ]. Noi avem un plus fata de cei care deschid comunitati noi. Nu avem de ce sa nu trecem la platforma noua daca vrem sa avanseze comunitatea.
  10. Asteptam preturile pentru cont premium.
  11. VEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CE-I ASTA NAVA SPATIALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
×
×
  • Create New...