Jump to content

Interviu #3 - Routzi - Supervisor GF


Seth.
 Share

Recommended Posts

Seth: Salut! Pentru început: cine este Routzi din spatele ecranului? Cum te numeşti, ce vârstă ai şi de unde eşti? 

Routzi: In mare parte, sunt acelasi om si in spatele ecranului, pretuiesc mult integritatea si incerc pe cat posibil sa ma ridic la propriile-mi asteptari. Numele meu este Alexandru si am 24 de ani. Momentan locuiesc in Bruxelles, iar in Romania, Timisoara.

 

Seth: Cum arata o zi din viata ta?

Routzi: Fortat de diverse imprejurari, si intr-un final, de mine insumi, mi-am dedicat 2020 vietii profesionale. Prin urmare, muncesc foarte mult. Putinul timp personal ce imi ramane, e investit aici, cu voi.

 

Seth: Când şi cum te-ai alăturat acestei comunităţi? 

Routzi: Ah, grea intrebare. Nu as putea spune ca m-am alaturat vreodata acestei comunitati, ci mai degraba am crescut impreuna  inca de la inceput. BlackGun, Pronion, Playnion, sunt doar niste denumiri pe care comunitatea noastra le-a purtat de-a lungul timpului. Dar pentru mine, cel putin, ele raman doar atat, niste denumiri. Ce ne reprezinta pe noi, din punctul meu de vedere, sunt oamenii ce fac si au facut parte din micul nostru experiment in toti acesti ani. Aici ma refer atat la staff, cat si la jucatori. Cliseic sau nu, noi suntem BlackGun, eu, tu si fiecare jucator ce ne-a trecut granitele vreodata. Sunt pe aici de la momentul 0, daca putem spune asa. 


Seth: Ne poţi spune cum ai ales acest nickname? 

Routzi: Din pacate, nu. E personal.


Seth: Cum  au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea Blackgun?

Routzi: Putin nostalgice, imi amintesc ca revenisem dupa o pauza de doi-trei ani.


Seth: Care a fost prima ta facţiune? Ne poţi spune cum te-ai alăturat şi cât timp ai petrecut acolo? 

Routzi: Grove Street, doua saptamani daca imi amintesc bine. Mai tarziu, factiunea mea de suflet a devenit LSV, anul 2013, unde am fost si lider cateva luni bune, perioada in care am legat multe prietenii, atat cu jucatori ce nu mai fac parte din comunitatea noastra, cat si cu o parte ce inca sunt aici.


Seth: Ce emoţie ai avut când ai fost promov at la functia de admin Supervisor GF?

Routzi: Niciuna. Am fost admin atatia ani, nu e nimic nou pentru mine. In schimb, am apreciat suportul echipei actuale, thanks guys.

 

Seth: Te-a  ajutat cineva sa primsesti o functie?

Routzi: Niciodata. Nu-mi place sa fiu ajutat. 


Seth: Ce sfaturi oferi jucatorilor care doresc să obţina o funcţie pe server, deoarece tu esti persoana care se ocupa si de recrutat Helperi?

Routzi: Nu incercati sa va puneti bine cu nimeni, aratati-ne ca aveti bun simt si o gandire cat mai echilibrata. Atat este arhisuficient.


Seth: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea Blackgun?

Routzi: Niciodata. Am avut cateva pauze in care m-am lasat de joc efectiv, dar nu de comunitate. 


Seth: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor ai comunităţii BlackGun?

Routzi: Aici cred ca pot vorbi in numele intregii echipe. Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi in continuare. Multumim celor ce au fost, si ii asteptam cu nerabdare pe cei ce vor fii. Fara voi, BlackGun ar fii doar un domeniu urmat de un punct ro, asa ca, multimim pentru tot sprijinul.

 

Acesta a fost @Routzi , o persoana serioasa fara de care serverul de sa:mp nu ar fi in stadiul actual.

Link to comment
Share on other sites

  • Seth. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...