Seth. Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Seth: Salut! Pentru început: cine este zaSunSet din spatele ecranului? Cum te numeşti, ce vârstă ai şi de unde eşti? zaSunSet: Salut BlackGun , ma numesc George Popa , am varsta frumoasa de 20 de ani si locuiesc in orasul Ploiesti. Seth: La ce facultate eşti, în ce an şi unde? zaSunSet: Sunt la Universitatea Oviudius din Constanta , pe specializarea EFS (adica sport ) si sunt in anul 1. Seth: Ce ai de gând să profesezi pe viitor? zaSunSet: Am in plan sa fac un curs de antrenor pentru handbal , si as dorii sa preiau o grupa de copii mici pentru ai invata tainele handbalului. Seth: Ai vreun hobby? Dacă da, care este acela? zaSunSet: Am avut un hobby , acel fiind handbalul , insa din cauza accidentarilor am renuntat, destul de repede. Seth: Când şi cum te-ai alăturat acestei comunităţi? zaSunSet: Pai sunt un player mai vechi , joc aici de cand era fosta cominitate Pronion , ca sa zic asa din anul 2011.Am aflat de acest server de la un vecin de bloc pe nume BlaCkWyN. Seth: Care a fost prima ta facţiune? Ne poţi spune cum te-ai alăturat şi cât timp ai petrecut acolo? zaSunSet: Din ce-mi aduc aminte a fost o mafie ,cred ca Grove Street , eram mic copil si voiam sa merg la warr-uri si sa castig.Daca nu ma insel am stat cateva luni in ea. Seth: Cum a fost perioada ta ca si Helper GF ? zaSunSet: A fost una destul de frumoasa , cu bune si cu rele , mi-a placut foarte mult sa ajut playerii noi , sa dau sfaturi si sa ma implic foarte mult in orice era nevoie !As face-o inca odata, pentru ca am destula experienta! Seth: Ce fel de co-lider ai fost, datorita faptului ca la activity ai ceva rank 6 dobandite? Permisiv, dur, corect, răzbunător? zaSunSet: Sincer dupa parerea mea si a celor cu care am jucat in respectiva factiune, am fost un co-leader ok , corect, din contra am fost alaturi de playerii mei si am incercat sa ii ajut pe ei , stiind ca voi suferii eu. Seth: Cum te-ai înţeles cu superiorii tăi de-a lungul timpului? Ai vreun membru sau fost membru din Staff cu care te-ai înţeles deosebit de bine? zaSunSet: M-am inteles foarte bine cu majoritatea adminilor ,cu exceptie unora care au incercat sa fie ei "superiori datorita gradului".M-am inteles foarte bine cu Dragosh , str , Alexandru , Shompy. Seth: Ce părere ai despre Arthur fondatorul comunitătii si despre membrii actuali ai staff-ului? zaSunSet: Arthur este o persoana ok , am observat ca intra mai des , si chestia asta se vede pe server, despre membrii staff-ului , ce sa zic , sunt ok ca persoane , sunt cativa care nu prea vad de ce sunt acolo , insa nu eu decid ce si cum! In rest sunt ok toti ! Seth: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea BlackGun? zaSunSet: Nu s-a pus niciodata problema asta de a renunta la BlackGun , aici ma simt cel mai bine , mi-am facut multi prieteni cu care vorbesc pe Whatapp sau Facebook , cu multi m-am si vazut f2f. Seth: Pe final, ce ai să le transmiţi jucătorilor care abia s-au apucat de comunitate, ca să evite sancţiunile şi ca să reuşească în "cariera" lor virtuală pe serverele de SA:MP? zaSunSet: Le transmit sa fie naturali, multa munca , sa fie seriosi ,iar toata munca lor va fii rasplatita!Va pup , va urez un an nou cat mai bun si sa fim sanatosi cu totii ! Acessta a fost interviul nostru de azi cu @zaSunSet. poate unul din cel mai ravnit Co-Leader al gang-urilor , sper ca va placut si astept un Like + Com din partea voastra. Gabi. and Blu3HaSky.Meow 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blu3HaSky.Meow Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 oo Frumos in constanta ! POATE NE AUZIM LA O BERICA ! Super interviul felicitari atat reporterului cat si intervievatului Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhisKey Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Si eu sunt la sport, dar in Galati. Spor colegu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts