Jump to content

Interviu #5 - zaSunSet - EX Staff & Leader

Seth.
 Share

Recommended Posts

Seth: Salut! Pentru început: cine este zaSunSet din spatele ecranului? Cum te numeşti, ce vârstă ai şi de unde eşti?

zaSunSet: Salut BlackGun , ma numesc George Popa , am varsta frumoasa de 20 de ani si locuiesc in orasul Ploiesti.

Seth:  La ce facultate eşti, în ce an şi unde?

zaSunSet: Sunt la Universitatea Oviudius din Constanta , pe specializarea EFS (adica sport  ) si sunt in anul 1.

Seth: Ce ai de gând să profesezi pe viitor?

zaSunSet: Am in plan sa fac un curs de antrenor pentru handbal , si as dorii sa preiau o grupa de copii mici pentru ai invata tainele handbalului.

Seth: Ai vreun hobby? Dacă da, care este acela?

zaSunSet: Am avut un hobby , acel fiind handbalul , insa din cauza accidentarilor am renuntat, destul de repede.

Seth: Când şi cum te-ai alăturat acestei comunităţi?

zaSunSet: Pai sunt un player mai vechi , joc aici de cand era fosta cominitate Pronion , ca sa zic asa din anul 2011.Am aflat de acest server de la un vecin de bloc pe nume BlaCkWyN.

Seth:  Care a fost prima ta facţiune? Ne poţi spune cum te-ai alăturat şi cât timp ai petrecut acolo?

zaSunSet: Din ce-mi aduc aminte a fost o mafie ,cred ca Grove Street , eram mic copil si voiam sa merg la warr-uri si sa castig.Daca nu ma insel am stat cateva luni in ea.

Seth: Cum a fost perioada ta ca si Helper GF ?

zaSunSet: A fost una destul de frumoasa , cu bune si cu rele , mi-a placut foarte mult sa ajut playerii noi , sa dau sfaturi si sa ma implic foarte mult in orice era nevoie !As face-o inca odata, pentru ca am destula experienta!  

Seth: Ce fel de co-lider ai fost, datorita faptului ca la activity ai ceva rank 6 dobandite? Permisiv, dur, corect, răzbunător?

zaSunSet: Sincer dupa parerea mea si a celor cu care am jucat in respectiva factiune, am fost un co-leader ok , corect, din contra am fost alaturi de playerii mei si am incercat sa ii ajut pe ei , stiind ca voi suferii eu.

Seth: Cum te-ai înţeles cu superiorii tăi de-a lungul timpului? Ai vreun membru sau fost membru din Staff cu care te-ai înţeles deosebit de bine?

zaSunSet: M-am inteles foarte bine cu majoritatea adminilor ,cu exceptie unora care au incercat sa fie ei "superiori datorita gradului".M-am inteles foarte bine cu Dragosh , str , Alexandru , Shompy.

Seth: Ce părere ai despre Arthur fondatorul comunitătii si despre membrii actuali ai staff-ului?

zaSunSet: Arthur este o persoana ok , am observat ca intra mai des , si chestia asta se vede pe server, despre membrii staff-ului , ce sa zic , sunt ok ca persoane , sunt cativa care nu prea vad de ce sunt acolo , insa nu eu decid ce si cum! In rest sunt ok toti !

Seth: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea BlackGun?

zaSunSet: Nu s-a pus niciodata problema asta de a renunta la BlackGun , aici ma simt cel mai bine , mi-am facut multi prieteni cu care vorbesc pe Whatapp sau Facebook , cu multi m-am si vazut f2f.

Seth: Pe final, ce ai să le transmiţi jucătorilor care abia s-au apucat de comunitate, ca să evite sancţiunile şi ca să reuşească în "cariera" lor virtuală pe serverele de SA:MP?

zaSunSet: Le transmit sa fie naturali, multa munca , sa fie seriosi ,iar toata munca lor va fii rasplatita!Va pup , va urez un an nou cat mai bun si sa fim sanatosi cu totii ! 

Acessta a fost interviul nostru de azi cu @zaSunSet. poate unul din cel mai ravnit Co-Leader al gang-urilor , sper ca va placut si astept un Like + Com din partea voastra.

• Seth. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...