stfxbc Posted May 2 Report Share Posted May 2 (edited) Pentru a fi luat în considerare pentru funcția de helper trebuie sa aveți un istoric pozitiv și o reputație bună pe server. La teste este nevoie sa cunoașteți sistemele serverului, regulamentul general al serverului și regulamentul helperi. Cerințe suplimentare: minim lvl 5 și 20 de ore active în ultima luna. Model postare: Nick: Nume real: Varsta: Experiența Sa:mp : Experiența Sa:mp staff : Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : O scurta descriere despre tine: Poza stats : Discord: Link Regulamnete: https://blackgun.ro/forum/forum/70-regulament-samp/ Dacă ați fost selectați pentru a susține testele nu întrebați și insistați cu întrebări de genul : "când se dau testele?" .Va vom anunță noi, în caz contrar aplicația nu se ia în considerare și sunteți picați din start. Edited September 2 by stfxbc Link to comment Share on other sites More sharing options...
suprem. Posted May 2 Report Share Posted May 2 (edited) Nick: Suprem Nume real: Alex Varsta: 24 Experiența Sa:mp : din 2008 pana in prezent. Experiența Sa:mp staff : 4 ani. Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : intre 5 si 8 ore. O scurta descriere despre tine: Ma cunoasteti destul de bine, mai ales cei vechi din staf, o descriere ar fi ca sunt o persoana prompta, atenta la detalii si destul de calma. Destul de activa pe server. In cazul unei sanse de helper voi fi foarte activ cu evenimente. Poza stats : https://imgur.com/a/JPkCb1v Discord: 1tapsupremacy Edited May 2 by suprem. zevrone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zevrone Posted May 4 Report Share Posted May 4 (edited) Nick: zevrone. Nume real: Basa Andrei. Varsta: 24. Experiența SA:MP: Experiență foarte înaltă de aproximativ 14 ani. Experiența SA:MP Staff: În tot acești ani am fost de nenumărate ori Admin și Helper. Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Activitatea mea este destul de mare ca să zic cu aproximație cam 13-14 ore. O scurta descriere despre tine: Un băiat de treabă și cu capul pe umeri, practic fitness-ul de 6 ani și majoritatea timpului mi-l petrec în sală și ocazional câte un fotbal. Poza stats : https://imgur.com/a/N02u8XD Discord: Nu folosesc. Edited May 4 by zevrone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blu3HaSky.Meow Posted May 4 Report Share Posted May 4 Nick: Blu3HaSky[HPT] Nume real: Andrei Robert Varsta: 26. Experiența SA:MP: Experiență de aproximativ 12 13 ani Experiența SA:MP Staff: Am mai fost helper si admin si am ajutat cum am putut. Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Activitatea este dupa 17 in cursul saptamanii iar in weekend pot fi disponibil mai mult. O scurta descriere despre tine: Activitate ,experienta , putine riduri , deja stiti. Poza stats : /check Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smokey20 Posted May 4 Report Share Posted May 4 Nick: Smokey20 Nume real: Filibiu Andre Varsta: 14 Experiența Sa:mp : 6-7 ani Experiența Sa:mp staff : Pe acest server nu am, dar pe alt server am. Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : 3-4 ore. O scurta descriere despre tine: Sunt Andrei, am varsta de 14 ani si sunt din Constanta. Sunt o persoana ambitioasa ce nu renunta la ce isi propune, imi place sa ma joc pe pc diverse jocuri, ca hobby-uri am ciclismul, inotul, gaming-ul si sportul. Imi place sa fac caterinca cu prietenii dar sunt mereu serios atunci cand este cazul. Ma pricep in coordonarea proprie a actiunilor mele si sunt o persoana calma. Poza stats : https://imgur.com/a/t7m1tKG (este de ieri dar acum am 6/10 rp, cam atat) Discord: smokey20_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stfxbc Posted May 7 Author Report Share Posted May 7 La 04.05.2024 at 11:08, zevrone a spus: Nick: zevrone. Nume real: Basa Andrei. Varsta: 24. Experiența SA:MP: Experiență foarte înaltă de aproximativ 14 ani. Experiența SA:MP Staff: În tot acești ani am fost de nenumărate ori Admin și Helper. Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Activitatea mea este destul de mare ca să zic cu aproximație cam 13-14 ore. O scurta descriere despre tine: Un băiat de treabă și cu capul pe umeri, practic fitness-ul de 6 ani și majoritatea timpului mi-l petrec în sală și ocazional câte un fotbal. Poza stats : https://imgur.com/a/N02u8XD Discord: Nu folosesc. ACCEPTAT PENTRU TESTE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stfxbc Posted May 7 Author Report Share Posted May 7 La 04.05.2024 at 11:59, Blu3HaSky.Meow a spus: Nick: Blu3HaSky[HPT] Nume real: Andrei Robert Varsta: 26. Experiența SA:MP: Experiență de aproximativ 12 13 ani Experiența SA:MP Staff: Am mai fost helper si admin si am ajutat cum am putut. Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Activitatea este dupa 17 in cursul saptamanii iar in weekend pot fi disponibil mai mult. O scurta descriere despre tine: Activitate ,experienta , putine riduri , deja stiti. Poza stats : /check Acceptat pentru teste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos47 Posted May 21 Report Share Posted May 21 (edited) Nick: Akshan Nume real: Cristian Varsta: 26 de ani Experiența Sa:mp : Aproximativ 14 ani, dar având câteva pauze. Experiența Sa:mp staff : Nu știu exact. Dacă luăm în calcul toate serverele, undeva la șase, poate șapte. Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Lucrez, așa că în timpul săptămânii intru după ora 17:00. Deci, poate trei, patru sau cinci ore. O scurta descriere despre tine: Salutare! Mă numesc Cristian și am aproape 27 de ani. Lucrez în comerț, mai exact la biroul unei fabrici de mezeluri. Aceasta deține și magazine, mai exact 14. Vă asigur, am suficientă răbdare și calmitate. Contrar spuselor, sunt o persoană foarte diferită, cu un vibe pe care îl împărtășește cu toată lumea. Aș zice clovn, dar sună urât. Îmi place să ajut și să fie omul mulțumit, lucru pe care îl consider un avantaj în anumite situații. (Nu mereu, pentru că nu toți merită). Îmi place foarte mult muzica, încă sunt adeptul melodiilor vechi, nu m-am putut adapta noii generații. Ar fi mai multe de spus, dar ați cerut o descriere scurtă. Majoritatea deja mă cunosc, iar cei care încă nu o fac, să ne auzim cu bine. Peace! Poza stats :https://imgur.com/a/Ad0qsHe Discord: Nu folosesc, sincer. Edited May 21 by Chaos47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Posted June 3 Report Share Posted June 3 Nick:Zoom Nume real: Mihai Varsta:21 Experiența Sa:mp :7 ani Experiența Sa:mp staff :2 ani Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) :7-8 O scurta descriere despre tine:Mă numesc Mihai,am vârsta frumoasa de 21 de ani ,sunt o persoana dornica sa ajute jucătorii in nelămuriri și aplic pentru această funcție. Poza stats : Discord:zoom036729 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumy Posted June 3 Report Share Posted June 3 Nick JumyRO Nume real: Lucian Varsta: 23 Experiența Sa:mp :13 ani Experiența Sa:mp staff :3-4 ani Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Sincer sa fiu de cand muncesc ca si curier, pot ajunge sa joc maxim 3-4h ore maxim pe zi, uneori mai mult depinde de program cum ies. O scurta descriere despre tine: Mă numesc Lucian, ,sunt o persoana care se implica mereu atunci cand situatia o cere, nu ezita sa faca fata provocarilor si este foarte calma in mare parte a timpului, dar pot fi si o mare tornada si haos atunci cand simt ca am dreptate.. Poza stats :https://postimg.cc/QHbFxJ5t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 4 Report Share Posted June 4 Nick: Marusky Nume real: Demian Varsta: 21 Experiența Sa:mp : 2015 Experiența Sa:mp staff : da Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : 3-4h jucate O scurta descriere despre tine: Imi place viata imi da speranta Poza stats : imgur.com/a/QRIVrzD Discord: medemian Link to comment Share on other sites More sharing options...
stfxbc Posted June 5 Author Report Share Posted June 5 La 03.06.2024 at 20:29, Jumy a spus: Nick JumyRO Nume real: Lucian Varsta: 23 Experiența Sa:mp :13 ani Experiența Sa:mp staff :3-4 ani Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Sincer sa fiu de cand muncesc ca si curier, pot ajunge sa joc maxim 3-4h ore maxim pe zi, uneori mai mult depinde de program cum ies. O scurta descriere despre tine: Mă numesc Lucian, ,sunt o persoana care se implica mereu atunci cand situatia o cere, nu ezita sa faca fata provocarilor si este foarte calma in mare parte a timpului, dar pot fi si o mare tornada si haos atunci cand simt ca am dreptate.. Poza stats :https://postimg.cc/QHbFxJ5t Acceptat pentru teste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stfxbc Posted June 5 Author Report Share Posted June 5 La 04.06.2024 at 13:17, Demian.Marusky a spus: Nick: Marusky Nume real: Demian Varsta: 21 Experiența Sa:mp : 2015 Experiența Sa:mp staff : da Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : 3-4h jucate O scurta descriere despre tine: Imi place viata imi da speranta Poza stats : imgur.com/a/QRIVrzD Discord: medemian Respins pentru istoricul negativ al sancțiunilor pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdN Posted June 7 Report Share Posted June 7 Nick: vdN Nume real: Vlad Varsta: 25 Experiența Sa:mp : 2012 Experiența Sa:mp staff : am trecut prin toate gradele Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : 3-4 ore sau mai mult depinde de zi O scurta descriere despre tine: Sunt o persoana calma, serioasa si mereu mi-a placut sa ajut lumea Poza stats : https://postimg.cc/QHfSQYxZ Discord: vdn2599 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNI Posted June 10 Report Share Posted June 10 Nick: TNI_Nebunu.mppv Nume real: Toni Varsta: 22 Experiența Sa:mp : aprox 12-13 ani Experiența Sa:mp staff : destula Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : depinde de zi dar minim 3 ore/zi pot O scurta descriere despre tine: Sunt aici ca sa ma distrez, sa rad cu lumea si sa ma simt bine dar sunt si serios unde este cazul. Poza stats : https://imgur.com/a/IYt9oAV Discord: .tniambmw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agent007 Posted August 25 Report Share Posted August 25 (edited) Nick: Agent.007 Nume real: Andrei Varsta: 27 Experiența Sa:mp : 2010 - prezent Experiența Sa:mp staff : Am mai avut functii pe alte servere . Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : 3/4 ore pe zi O scurta descriere despre tine: Salut , ma numesc Andrei si am 27 ani . Locuiesc in Bragadiru si lucrez la STB Bucuresti . Poza stats : Quote Discord: pandrei97 Edited August 25 by Agent007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.TonyMONTANA Posted September 15 Report Share Posted September 15 Nick:.TonyMontana Nume real:Alex Varsta: Experiența Sa:mp :30 Experiența Sa:mp staff :- Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) :5 6 ore O scurta descriere despre tine: sunt baietasi Poza stats :https://imgur.com/a/kC6OTPh Discord:aveti Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueeyes Posted October 11 Report Share Posted October 11 Nick: blueeyes Nume real:nicoleta Varsta:- Experiența Sa:mp :cativa ani Experiența Sa:mp staff : da este Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : cel putin 2 ore O scurta descriere despre tine: ca un vulcan Poza stats : Discord: Link to comment Share on other sites More sharing options...
STEAUA Posted October 17 Report Share Posted October 17 Nick: [BLMK]Marinel.EXE. Nume real: Eșanu Marinel Daniel Varsta: 15 ani Experiența Sa:mp : 3-4 ani Experiența Sa:mp staff : 5-6 luni Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : 4-5 ore O scurta descriere despre tine:Imi place fotbalul si imi place sa cooperez cu ceilalti colegi ,imi place sa fiu calm si sa mi rezolv problemele singur Poza stats : https://imgur.com/a/mQKps5g Discord: marinel.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumy Posted October 17 Report Share Posted October 17 (edited) - Edited October 31 by Jumy Link to comment Share on other sites More sharing options...
STEAUA Posted October 30 Report Share Posted October 30 (edited) . Edited October 30 by STEAUA Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaRkinn Posted October 30 Report Share Posted October 30 APLICATII ON ! Model postare: Nick: Nume real: Varsta: Experiența Sa:mp : Experiența Sa:mp staff : Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : O scurta descriere despre tine: Poza stats : Discord: STEAUA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STEAUA Posted October 30 Report Share Posted October 30 (edited) Nick: [BLMK]Marinel.EXE. Nume real: Eșanu Marinel Daniel Varsta: 15 ani Experiența Sa:mp : 3-4 ani Experiența Sa:mp staff : 5-6 luni Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : 4-5 ore O scurta descriere despre tine: Mă numesc Marinel și am 14 ani. În viața reală, sunt portar la o echipă de fotbal, unde am învățat și experimentat pe deplin valoarea spiritului de echipă și a sacrificiului pentru un obiectiv comun. Cu această experiență valoroasă, îmi depun candidatura pentru funcția helper al acestui server. Am încredere că pot aduce un suflu nou și pozitiv în comunitatea noastră, demonstrându-mi adevăratele abilități și calități de helper. Contrar unor opinii existente despre mine, sunt determinat să îmi dovedesc caracterul integru și prietenos. Îmi doresc să depășesc eventualele neînțelegeri din trecut și să construiesc relații solide și respectuoase cu fiecare dintre voi. Această oportunitate de a candida pentru poziția de helper reprezintă pentru mine un nou început, un punct zero de plecare. Îmi propun să fiu un exemplu de corectitudine, dedicare și profesionalism, contribuind la dezvoltarea și armonia staff ului nostru. Vreau să demonstrez că am potențialul și dorința de a crea o comunitate unită și prosperă. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și sper să avem ocazia de a colabora într-un mediu plăcut și motivant . Poza stats : https://imgur.com/a/mQKps5g Discord: marinel.exe Edited October 31 by STEAUA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumy Posted October 31 Report Share Posted October 31 Nick: JumyRO Nume real: Lucian Huma Varsta: 23 ani Experiența Sa:mp : 11-12 ani Experiența Sa:mp staff : Pana in 3-5 ani de experienta Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Pot sa activez pe server in jur de 5-6-7ore ( am si alte responsabilitati real-life) O scurta descriere despre tine: Sunt un baiat simplu, muncitor, imi place sa ajut oamenii prin modul meu de a ajuta.. consider ca sunt si o fire blanda calma in majoritatea timpului, imi place sa fac lucrurile calculat si bine organizat.. inainte sa actionez gandesc de 2 ori acea chestie. Despre mine mai pot spune ca imi place mult sa joc fotbal, sa ies afara cu prietenii sa bem ceva sa ne relaxam sau sa ne simtim bine. Am si anumite vicii cum ar fi: fumatul+alcoolul.. mai multe va las pe voi sa descoperiti, va pup! Poza stats : https://postimg.cc/LYTRTkV7 Discord: Jumy#4334 sau jumy. STEAUA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaRkinn Posted October 31 Report Share Posted October 31 Acum 9 ore, Jumy a spus: Nick: JumyRO Nume real: Lucian Huma Varsta: 23 ani Experiența Sa:mp : 11-12 ani Experiența Sa:mp staff : Pana in 3-5 ani de experienta Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Pot sa activez pe server in jur de 5-6-7ore ( am si alte responsabilitati real-life) O scurta descriere despre tine: Sunt un baiat simplu, muncitor, imi place sa ajut oamenii prin modul meu de a ajuta.. consider ca sunt si o fire blanda calma in majoritatea timpului, imi place sa fac lucrurile calculat si bine organizat.. inainte sa actionez gandesc de 2 ori acea chestie. Despre mine mai pot spune ca imi place mult sa joc fotbal, sa ies afara cu prietenii sa bem ceva sa ne relaxam sau sa ne simtim bine. Am si anumite vicii cum ar fi: fumatul+alcoolul.. mai multe va las pe voi sa descoperiti, va pup! Poza stats : https://postimg.cc/LYTRTkV7 Discord: Jumy#4334 sau jumy. acceptat pentru teste! STEAUA and Jumy 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts