blueeyes Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 (edited) Nick: blueeyes Nume real:nicoleta Varsta:- Experiența Sa:mp :cativa ani Experiența Sa:mp staff : da este Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : cel putin 2 ore O scurta descriere despre tine: ca un vulcan Poza stats : Discord: retrad app! Edited November 14, 2024 by blueeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaRkinn Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 Acum 2 minute, blueeyes a spus: Nick: blueeyes Nume real:nicoleta Varsta:- Experiența Sa:mp :cativa ani Experiența Sa:mp staff : da este Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : cel putin 2 ore O scurta descriere despre tine: ca un vulcan Poza stats : Discord: Acceptată pentru teste ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueeyes Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 retrad app . din motive personale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaRkinn Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 1 oră în urmă, blueeyes a spus: retrad app . din motive personale! Respins în urma retragerii cererii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumy Posted December 3, 2024 Report Share Posted December 3, 2024 Nick: JumyRO Nume real: Lucian Huma Varsta: 23 ani Experiența Sa:mp : 11-12 ani Experiența Sa:mp staff : Pana in 3-5 ani de experienta Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Pot sa activez pe server in jur de 5-6-7ore ( am si alte responsabilitati real-life) O scurta descriere despre tine: Sunt un baiat simplu, muncitor, imi place sa ajut oamenii prin modul meu de a ajuta.. consider ca sunt si o fire blanda calma in majoritatea timpului, imi place sa fac lucrurile calculat si bine organizat.. inainte sa actionez gandesc de 2 ori acea chestie. Despre mine mai pot spune ca imi place mult sa joc fotbal, sa ies afara cu prietenii sa bem ceva sa ne relaxam sau sa ne simtim bine. Am si anumite vicii cum ar fi: fumatul+alcoolul.. mai multe va las pe voi sa descoperiti, va pup! Poza stats : https://postimg.cc/s1RMKGpP Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaRkinn Posted December 14, 2024 Report Share Posted December 14, 2024 La 03.12.2024 at 19:15, Jumy a spus: Nick: JumyRO Nume real: Lucian Huma Varsta: 23 ani Experiența Sa:mp : 11-12 ani Experiența Sa:mp staff : Pana in 3-5 ani de experienta Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Pot sa activez pe server in jur de 5-6-7ore ( am si alte responsabilitati real-life) O scurta descriere despre tine: Sunt un baiat simplu, muncitor, imi place sa ajut oamenii prin modul meu de a ajuta.. consider ca sunt si o fire blanda calma in majoritatea timpului, imi place sa fac lucrurile calculat si bine organizat.. inainte sa actionez gandesc de 2 ori acea chestie. Despre mine mai pot spune ca imi place mult sa joc fotbal, sa ies afara cu prietenii sa bem ceva sa ne relaxam sau sa ne simtim bine. Am si anumite vicii cum ar fi: fumatul+alcoolul.. mai multe va las pe voi sa descoperiti, va pup! Poza stats : https://postimg.cc/s1RMKGpP Respins! Jumy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaRkinn Posted January 5 Report Share Posted January 5 Pentru a fi luat în considerare pentru funcția de helper trebuie sa aveți un istoric pozitiv și o reputație bună pe server. La teste este nevoie sa cunoașteți sistemele serverului, regulamentul general al serverului și regulamentul helperi. Cerințe suplimentare: minim lvl 5 și 20 de ore active în ultima luna. Model postare: Nick: Nume real: Varsta: Experiența Sa:mp : Experiența Sa:mp staff : Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : O scurta descriere despre tine: Poza stats : Discord: Link Regulamnete: https://blackgun.ro/forum/forum/70-regulament-samp/ Dacă ați fost selectați pentru a susține testele nu întrebați și insistați cu întrebări de genul : "când se dau testele?" .Va vom anunță noi, în caz contrar aplicația nu se ia în considerare și sunteți picați din start. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blu3HaSky.Meow Posted January 7 Report Share Posted January 7 Nick: Blu3HaSky[HPT] Nume real: Andrei Robert Varsta: 27. Experiența SA:MP: Experiență de aproximativ 12 13 ani Experiența SA:MP Staff: Am mai fost helper si admin si am ajutat cum am putut. Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Activitatea este dupa 17 in cursul saptamanii iar in weekend pot fi disponibil mai mult. O scurta descriere despre tine: Activitate ,experienta , putine riduri , deja stiti. Poza stats : /check Discord: blu3hasky Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaRkinn Posted January 9 Report Share Posted January 9 La 07.01.2025 at 12:52, Blu3HaSky.Meow a spus: Nick: Blu3HaSky[HPT] Nume real: Andrei Robert Varsta: 27. Experiența SA:MP: Experiență de aproximativ 12 13 ani Experiența SA:MP Staff: Am mai fost helper si admin si am ajutat cum am putut. Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) : Activitatea este dupa 17 in cursul saptamanii iar in weekend pot fi disponibil mai mult. O scurta descriere despre tine: Activitate ,experienta , putine riduri , deja stiti. Poza stats : /check Discord: blu3hasky Acceptat in urma testelor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted January 20 Report Share Posted January 20 Nick:Deliric Nume real:alexandru Varsta:26 Experiența Sa:mp :13 ani Experiența Sa:mp staff : 2 ani Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) :10-11 ore O scurta descriere despre tine: baiat de treaba , asistent medical generalist ,respect pe cine ma respecta Poza stats :https://imgur.com/a/8yJByDP Blu3HaSky.Meow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaRkinn Posted January 20 Report Share Posted January 20 Acum 29 minute, Deliric1 a spus: Nick:Deliric Nume real:alexandru Varsta:26 Experiența Sa:mp :13 ani Experiența Sa:mp staff : 2 ani Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) :10-11 ore O scurta descriere despre tine: baiat de treaba , asistent medical generalist ,respect pe cine ma respecta Poza stats :https://imgur.com/a/8yJByDP Acceptat pentru teste ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Privacy Posted February 10 Report Share Posted February 10 (edited) Nick: Privacy Nume real : Ionuț Varsta:25 Experiența Sa:mp :13 ani Experiența Sa:mp staff : 4 ani Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) :4-5ore O scurta descriere despre tine: baiat de treaba , lucrez in Ministerul afacerilor interne experiența samp foarte mare, de asemenea și experiența staff foarte mare ,respect pe cine ma respecta Poza stats : https://imgur.com/a/UTP6lgq Edited February 10 by Privacy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaRkinn Posted February 10 Report Share Posted February 10 Acum 3 ore, Privacy a spus: Nick: Privacy Nume real : Ionuț Varsta:25 Experiența Sa:mp :13 ani Experiența Sa:mp staff : 4 ani Disponibilitate pe server(câte ore pe zi aproximativ) :4-5ore O scurta descriere despre tine: baiat de treaba , lucrez in Ministerul afacerilor interne experiența samp foarte mare, de asemenea și experiența staff foarte mare ,respect pe cine ma respecta Poza stats : https://imgur.com/a/UTP6lgq Acceptat pentru teste ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts