Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/24/2024 in Posts

  1. ---- Halloween Quest Questul contine in total 400 de locatii. Questul se desfasoara in 10 zile: In fiecare zi (ora 00:00) se spawneaza pe harta 40 de dovleci. (cei din ziua precedenta dispar automat) Questul consta in colectarea a 40 de dovleci in fiecare zi. Pentru fiecare zi completata, jucatorul primeste o recompensa pe care o veti descoperi in joc. Dovlecii sunt marcati pe harta cu iconite globale, adica le puteti vedea pe toate pe mapa mare, dar si pe minimap. In ziua 10 este activa o noua recompensa, in functie de cate zile a completat fiecare jucator. Ex: Daca ai colectat dovlecii in 5 zile din 10, 6 din 10 etc pana la 10/10 primesti aceasta recompensa suplimentara. Recompensele au fost actualizate pentru 2024. Recompensa suplimentara consta in: - Pt 5, 6 sau 7 zile complete -> 20 bucati de hartie si un cupon random dintre Casino Coupon, Letter Changer Coupon, Special Accessory Coupon, Quest Changer Coupon si Extended Market Coupon. - Pt 8 sau 9 zile complete -> 30 bucati de hartie, un cupon random la fel ca cele de mai sus + 1 x Card Evolve Coupon - Pt 10 zile complete -> 50bucati de hartie, cupon r andom + 1 x Card Evolve Coupon + 1 x Card Fusion Coupon ---- Alte modificari A fost scos questul Back To School. Au fost modificate skinurile VLA dupa sugestiile voastre.
    2 points
  2. iSnake

    Progres general server

    Au fost rezolvate mici probleme la sistemul de car-radio (streamuri care ramaneau disponibile dupa ce vehiculul era distrus, etc) Au fost rezolvate erorile de refresh la sistemul bancar (dupa ce erau folosite functiile de depunere/retragere/transfer valorile se resetau uneori in meniu) A fost adaugat un kill feed asemanator CSGO pentru admini. A fost conceput un sistem de Deathmatch (asemanator cu cel de pe sa-mp, se poate activa doar de helperi si admini) Exista o singura comanda (/dmevent sau /dm) - de aici se alege numele evenimentului (poate fi si custom), premiul, armura da/nu si armele (pot fi intre 0 si 3 arme). Exista o lista de 12 mape disponibile. 5 spawn-uri random bine echilibrate pe fiecare mapa. Comanda de join este /joindm . Comanda pentru leave este /leaveevent sau /leavedm. Exista o lista de 49 de arme disponibile. Kil Feed-ul se va afisa si participantilor la eveniment. Un eveniment de tip DM dureaza 10 minute. ! Participantii la eveniment nu pot folosi telefonul mobil.
    1 point
  3. iSnake

    Progres general server

    Salutare, stim ca a trecut ceva vreme, nu mai e rost de scuze , insa luna viitoare ne-am propus sa deschidem un mic beta pentru voi, cei care asteptati de foooarte mult timp. A fost rezolvata o problema a modelelor de vehicule invalide pentru cele de tutorial de la primarie. Au fost adaugate comenzile /killcp , /getjob (se poate lua jobul si de pe tasta E dar am adaugat si comanda pentru cei obisnuiti cu chatul), /selectspawn sau /spawnchange (la fel ca /getjob) A fost adaugat un hint despre Inventar, obiecte consumabile, bandaje, kit prim ajutor si info despre scadere HP imediat dupa achizitionarea telefonului mobil (la tutorial). A fost adaugat chat-ul /wt (WalkieTalkie), pe langa voice jucatorii vor putea sa comunice si in scris prin acest chat. Frecventa este aceeasi cu cea de pe voice. Pentru a nu mai vedea chat-ul /wt se alege frecventa 110 (cea default). A fost regandit sistemul de inmatriculari auto. Initial toate vehiculele cumparate sau dobandite prin diverse metode (vehicule noi) e necesar sa fie inmatriculate la Primaria LS. In aplicatia AUTO din telefonul mobil se acceseaza "Inmatriculeaza vehicul" si se face o programare la Primarie pentru vehiculul respectiv. (Atentie! Fara programare nu puteti accesa meniul de inmatriculare. Bineinteles ca programarea se poate face pe loc si langa ghiseul primariei) Se acceseaza apoi meniul de Inmatriculari din Primarie si se alege numar random sau preferential. (Cele preferentiale sunt evident mai scumpe). Placuta se inlocuieste pe loc. Ulterior, daca jucatorul doreste sa mai schimbe numarul de inmatriculare, poate face acest lucru direct din telefonul mobil, fara a mai interactiona cu primaria. Placutele se pierd doar in cazul in care vehiculul este confiscat de politisti. Ce se intampla daca circulam cu masina neinmatriculata -> Talonul nu este disponibil, nu il putem vedea, nu il putem arata politistilor care ne opresc la control si riscam arrest/amenda (aici ramane de vazut cum va fi conceput regulamentul, momentan noi pregatim doar partea de cod) (Masinile neinmatriculate au numerele "DS" sau "RADIATED"(daca au fost confiscate anterior). A fost conceput un sistem de joburi. Joburile disponibile deja le stiti din update-urile anterioare, cu mici noutati: Exista joburi mai simple, cu rute folosind vehicule, in stilul cu care sunteti obisnuiti, dar si joburi mai complexe cu 'minigame-uri'. Jucatorii care sunt la datorie in cadrul jobului primesc un outfit specific. Pentru joburile cu vehicule, acestea se anuleaza automat daca jucatorul paraseste vehiculul mai mult de 30 secunde. Au fost adaugate avertizari din 10 in 10 secunde.
    1 point
×
×
  • Create New...