iSnake Posted May 14, 2020 Report Share Posted May 14, 2020 Va salut, fac acest scurt tutorial pentru a va familiariza putin cu noul sistem de recompense zilnice. Nu este nimic complicat insa sunt sigur ca cel mai bine veti intelege daca dedicam un intreg topic acestui sistem. Dupa cum deja stiti, comanda </reward> afiseaza meniul recompenselor pe zile. In centru este afisata recompensa curenta a unui jucator. In partea stanga se afiseaza recompensele din zilele anterioare. In partea dreapta se afiseaza recompensele din zilele urmatoare. Asa arata meniul la inceput: In centru ne arata ziua 1 si premiul pe care urmeaza sa il obtinem, dar cand il vom obtine? La inceput, fiecare jucator este dat la ziua 0, pentru a ajunge la ziua 1 trebuie sa joace 120 minute activ (va explic mai jos si ce inseamna jucat activ). Daca jucatorul joaca 120 minute activ, la ora 00:00 (ora de resetare a activitatii) serverul il trimite la ziua 1 si ii sterge minutele de activitate din ziua 0. Ajuns la ziua 1, jucatorul a legat deja un mic sir si astfel va putea obtine zilnic cate o recompensa. Dupa inca 120 minute de activitate in ziua 1, meniul /reward se va actualiza automat. De asemenea, in dreapta ecranului va aparea o notificare: Recompensa noastra din ziua 1 este disponibila, o putem obtine apasand butonul 'Claim Daily Reward'. Dupa ce recompensa este obtinuta, butonul 'Claim Daily Reward' nu va mai fi disponibil, insa in centru, la recompensa curenta tot ziua 1 va aparea. De ce? Pentru ca in continuare suntem in ziua 1, urmand ca la 00:00 ziua 2 sa se seteze pentru toti jucatorii. Poate ca unii jucatori au deja un sir mai mare, au ajuns de exemplu la ziua 14, atunci serverul le va seta la ora 00:00 ziua 15. Resetarea activitatii la ora 00:00 presupune in primul rand Resetarea minutelor de joc active din ziua respectiva. Mai exista aici o situatie in care jucatorul joaca cele 120 de minute in mod activ, este eligibil pentru recompensa dar nu reuseste sa ii dea claim, din diferite motive, poate nu a vazut notificarea, poate a uitat etc. In acest caz, serverul il va trece la urmatoarea zi ca pe restul jucatorilor, insa recompensa lui se va pierde, o va putea obtine abia pe urmatoarea. Pentru jucatorii care nu obtin 120 de minute de jucat activ intr-o zi: La ora 00:00 serverul le verifica activitatea din ultimele 24 de ore, daca nu s-au adunat 2 ore in mod activ, serverul le reseteaza activitatea si ii trimite inapoi la ziua 0. Ajunsi aici, jucatorii vor repeta acelasi procedeu descris mai sus, adica sunt nevoiti sa joace inca o zi fara recompensa, abia in urmatoarea, daca au cele 120 de minute, primesc recompensa de $50.000, cea din ziua 1. 120 de minute de jucat activ -> inseamna 120 de minute nefiind AFK, aveti 100% sansa ca minutele in care va miscati sa se contorizeze la minute jucate. Aveti sanse mai mici ca minutele in care stati pe loc si doar vorbiti pe chat (De exemplu) sa se contorizeze. Deci, este recomandat sa va miscati, sa participati la eventuri, la misiuni etc. NU puteti aduna mai mult de 120 de minute active intr-o zi, nici nu aveti nevoie de mai multe. Bineinteles ca timpul activ se contorizeaza si noaptea, dupa ora 00:00 activitatea se reseteaza si puteti face iarasi minute active, pana urmatoarea seara la aceeasi ora. Minutele active se aduna, puteti face 30 minute, apoi sa va puneti AFK sau chiar sa iesiti, apoi alte 5 minute si tot asa, in final e important ca la finalul zilei sa aveti cele 120 minute adunate. Momentan pe server nu va puteti verifica minutele active, insa de la urmatorul update comanda </time> va va sta la dispozitie cu urmatoarea informatie: Noul chest numit 'Activity Chest' este disponibil direct din meniul </reward> in zilele 15 si 30, acesta nu se gaseste in alt loc si nu poate fi deschis prin alta metoda. Chestul arata in urmatorul fel: O alta recompensa importanta oferita la recompensele zilnice este ziua 21 - Skip all Quests . Sfatul meu este sa va pregatiti quest-urile in asa fel incat acest premiu sa va fie de folos. Pe meniul </reward> veti putea vedea acest premiu cu 2 zile inainte, voi veti sti cand veti ajunge la ziua 21 si atunci cand vine momentul, profitati la maxim de aceasta recompensa, adica se recomanda sa aveti o lista de 5 quest-uri active dar nefinalizate, pentru ca recompensa sa vi le finalizeze automat pe toate. Recompensa finalizeaza doar quest-urile pe care voi le aveti deja active, nu va adauga altele sau alte lucruri de genul asta. De aceea va recomand sa va pregatiti quest-urile din timp pentru recompensa din ziua 21. Pentru alte intrebari va stau la dispozitie in acest topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeKo Posted May 15, 2020 Report Share Posted May 15, 2020 Eu am o problema, si am vazut ca mai multi au avut. Cred ca am stat si azi si ieri mai mult de 2 ore "activ" si nu am primit in dreapta sa dau /reward. Ce trebuie sa fac ? sau e vreun bug ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSnake Posted May 15, 2020 Author Report Share Posted May 15, 2020 Nu este un bug, este exact treaba despre care am scris mai sus, cea cu ziua 0: "Daca jucatorul joaca 120 minute activ, la ora 00:00 (ora de resetare a activitatii) serverul il trimite la ziua 1 si ii sterge minutele de activitate din ziua 0. Ajuns la ziua 1, jucatorul a legat deja un mic sir si astfel va putea obtine zilnic cate o recompensa." Ti-am verificat contul, tu esti acum la ziua 1 si ai 105 minute jucate. Cand ajungi la 120 de minute iti va aparea si tie </reward> si vei putea lua recompensa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flavius Posted May 15, 2020 Report Share Posted May 15, 2020 Asa am patit si eu ca teko si stiind ca am mai mult de 2h active si nu am primit nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSnake Posted May 16, 2020 Author Report Share Posted May 16, 2020 20 hours ago, Flavius said: Asa am patit si eu ca teko si stiind ca am mai mult de 2h active si nu am primit nimic V-am explicat mai sus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jah Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 Chiar este de ajutor, acest tutorial, nu stiam de /reward. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts