Jump to content

Interviu #2 - Wasay - Supervisor GF

Seth.
 Share

Recommended Posts

Seth: Salutare! Hai să-ncepem cu Wasay din viaţa reală. Cum te numeşti, ce vârstă ai şi de unde eşti?

Wasay: Salut! Ma numesc Mihail, am 20 de an si sunt din Slobozia, Ialomita.

Seth: La ce facultate esti si unde?

Wasay: Sunt student la facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Politehnica Bucuresti, anul 2.

Seth: Ce activitati ai in prezent?

Wasay: In prezent pe langa facultate montez & programez placi de dezvoltare Arduino, sunt la un curs de Securitate Cibernetica & ma joc SA:MP + alte tampenii gen cs, lol, etc.

Seth: Cand si cum te-ai alaturat acestei comunitati?

Wasay: M-am alaturat acestei comunitati in 2018 la prima deschidere. Am aflat de ea pe facebook parca, mi-a dat Arthur mesaj probabil imi avea facebook-ul de pe pronion ca si acolo m-am jucat putin.

Seth: Care a fost factiunea ta de suflet si de ce?

Wasay: In timpul comunitatii am stat foarte mult timp lider ballas, cred ca aceea reprezinta factiunea de suflet. Nu am un motiv pentru care am ales-o, pur si simplu s-a nimerit!

Seth: Cum ai fost recrutat la gradul de admin si care a fost reactia ta?

Wasay: Well, am fost recrutat la rankul de admin prin pura munca si dedicare. Nu stiu daca mai stii , in 2018 la inceput eu eram mare postac in topicul de sugestii si mna cred ca asa am iesit in evidenta.

Seth: La ce nivel de admin consideri ca depune un jucator cea mai multa munca?

Wasay: Sincer cred ca cea mai mare munca o depui in momentul in care ajungi la acest rank, Supervisor GF [ 1337/1338 ]. Eu unul nu activez neaparat doar pe server, toata ziua mai intru pe diferite servere pe discord, fac reclama, vorbesc cu lumea, incerc sa ii conving, chestii de genul. Gradul Supervisor GF este cel mai solicitat de catre playeri si noi trebuie sa stam sa raspundem la intrebari, sa luam decizii legate de banuri/reclamatii/unbans/etc..

Seth: Fiind Supervisor cum te intelegi cu membri staff-ului?

Wasay: Bine in prezent. Avem si mici conflicte dar pur profesionale. Uneori zic baietii ca sunt prea drastic alte ori spun ca sunt prea milos. Probabil asa sunt in anumite cazuri.

Seth: Cat crezi ca se va mai juca SA:MP, dar tu?

Wasay: Lumea va mai juca samp pana isi va lua shut down jocul cred. In general este tipul de joc in care nu ai cum sa il strici, 90% este pura activitate a playerilor. Playerii decid tipul serverului si cum functioneaza. Eu voi mai juca cat imi permite timpul, nu este genul meu sa ma las de jocuri pentru ca nu mai imi plac.

Seth: Ce parere ai despre server, cum a evoluat el in decursul acestor ani?

Wasay: A evoluat in bine in marte parte. Am avut si zile mai grele si zile mai bune. In general linia de plutire de acum este una buna, zic eu ascendenta is incercam sa mai aducem oameni in staff care chiar muncesc si vor sa ajute.

Seth: Ce ai schimba la el? Ce crezi ca ar fi cu adevarat de ajutor?

Wasay: In prezent nu as schimba nimic, doar as sugera ca toti cei care chiar vor sa ajute comunitatea sa nu o faca doar pe server, sa inceapa sa spameze oamenii de pe diferite platforme [ facebook/discord/etc] cu serverul nostru, sa stea sa le explice ce e la noi. Eu in general aduc 2-3 oameni zilnic pe server sa vada, uneori raman toti 3 pe server, alteori nu ramane niciunul. Este strict alegerea lor insa eu vreau sa aducem cat mai multa lume sa vada ce e peserver.

Seth: Ce sfat ai acorda unui player care ar dori sa faca parte din staff-ul BlackGun?

Wasay: Sa fie ei insusi, nu cautam persoane false. Cautam personalitati diverse, diferite, oameni dornici sa ne ajute, oameni care fac asta din pasiune. Avem nevoie de oameni care sunt pasionati. Inainte de toate, pana sa va decideti ca vreti sa faceti parte din staff-ul BlackGun, ganditi-va si puneti-va in locul actualului staff al serverului. Ganditi-va daca puteti sa faceti fata.

Seth: Ai vreun membru sau a fost membru din Staff cu care te-ai inteles deosebit de bine? Dar cu care nu ai avut o placere de a activa cu el?

Wasay: Am lucrat foarte bine si inca lucrez cu Routzi. Mai avem si mici conflicte pur profesionale ce tin de server dar in rest eu zic ca e okey. In rest lucrez foarte bine si trebuie mentionat neaparat aici si Dragosh [ in prezent nu are timpul necesar sa stea pe server dar ne ajutam cum putem unul pe celalalt ]. Al doilea ce trebuie neaparat mentionat este iSnake pentru ca eu ii sugerez foarte multe chestii, eu il ajut sa testeze si in general noi aman2 luam decizii legate de sistemele pe care le adaugam.In general ma inteleg bine cu toti cei care sunt in staff in prezent fie pe forum fie pe server.  Pe partea celalalta cred ca nu m-am inteles bine in general cu cei care au cam abuzat de puterea avuta si au folosit comenzi aiurea [ Nicu, Necazu ].

Seth: Ce te motiveaza sa iti continui munca ca si Supervisor?

Wasay: Comunitatea. Nu e copilaraie de 14 ani care sufera aiurea, in general aici vad ca ne-am strans oameni maturi. Dintre admini eu cred ca sunt cel mai mic.

Seth: Pentru final, vreau sa iti multumesc pentru acest interviu si pentru timpul acordat.

Wasay: N-ai pentru ce, ma bucur ca se fac astfel de chestii, sper sa continui sa ne iei la rand.

Acesta a fost @Wasaycare a acordat  interviul de astazi, activiti-va butonul de notificari al categoriei pentru a aflat persoanele din spatele monitorului.

• Seth. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...