Jump to content

Wasay

Community Supervisor
 • Posts

  1,469
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Wasay last won the day on July 25 2023

Wasay had the most liked content!

About Wasay

 • Birthday 03/25/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slobozia, Romania

Contact Methods

 • Discord
  Wasay#7468

Recent Profile Visitors

6,857 profile views

Wasay's Achievements

Spammer BlackGun

Spammer BlackGun (6/7)

210

Reputation

 1. Astazi 06/12/2023 au fost actualizate primele 5 paragrafe din regulamentul general - Articolul II - limbaj & reclama Noile reguli intra in vigoare incepand de astazi 06/12/2023 ora 17:00.
 2. Eu fug de la scoala sa joc samp si voi imi dati ghiozdane pe server pai ceamfacut
 3. Server ON Duminica la ora 16:00. Anuntati va rog cat mai multa lume!
 4. Da, si nu. Multi dintre playeri s-au lasat de SA:MP dar nu si de comunitate. Avem oameni care nu mai joaca SA:MP si ne intreaba frecvent de serverul de GTA5, ei in prezent jucandu-se pe diferite servere de GTA5 [ fie ele pe platforma de Rage sau de FiveM ]. Noi avem un plus fata de cei care deschid comunitati noi. Nu avem de ce sa nu trecem la platforma noua daca vrem sa avanseze comunitatea.
 5. Asteptam preturile pentru cont premium.
 6. VEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CE-I ASTA NAVA SPATIALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 7. P.S: Legat de schimbarea de undercover la FBI si PD, am discutat cu staff + ex staff + fosti lideri PD/FBI si am luat decizia ca FBI in continuare sa fie deschis , insa sa primeasca un plus, anume undercoverul mai devreme. Astfel, Un membru FBI va putea fi sub acoperire incepand cu rank 2, in timp ce un membru PD va fi de la rank 4. De altfel, incepand de acum DOAR FBI-ul poate initializa blocaje in diferite zona [ banca, casino, BSLS, etc ]. Blocajele vor fi postate pe forum intr-o sectiune speciala pe care o voi crea. Membrii PD & Medics vor putea si ei sa participe ca pana acum, insa totul va fi initializat de FBI, PD nu are voie sa inceapa un blocaj. Asadar factiunile au fost echilibrate astfel: Avantaje PD: - ofera amenzi jucatorilor - pot actiona la wanteduri cu drept de predare [ se verifica folosind /mdc ] Dezavantaje PD: - au mai putine masini undercover - au undercover de la Rank 4 -------------------------------------------------------------------------------- Avantaje FBI: - primesc acces la undercover mai devreme - au mai multe masini de undercover Dezavantaje FBI: - nu pot actiona la wanteduri cu drept de predare [ se verifica folosind /mdc ] - nu beneficiaza de sistemul de amenzi In zilele urmatoare voi veni si cu un regulament format din regulile noi propuse de actualul lider BONII cat si sugerate de voi prin sugestii + sugerate de fosti admini sau lideri FBI/PD
 8. Mama si vine si targu de craciun saptamana viitoare, o sa fie rupere.
×
×
 • Create New...