Seth. Posted January 4, 2021 Report Share Posted January 4, 2021 Seth: Salutare! Hai să-ncepem cu Ana din viaţa reală. Cum te numeşti, ce vârstă ai şi de unde eşti? Ana: Buna! Ma numesc Ana, am 29 de ani si locuiesc in Bucuresti de 3 ani. Seth: La ce facultate esti si unde? Ana: Am trecut demult perioada facultatii. Am facut demult kinetoterapie la Cluj, acum ma gandesc daca sa incep Management in cadrul ASE in Bucuresti Seth: Ce activitati ai in prezent? Ana: Momentan lucrez, de acasa din martie. Sunt Retread Analyst la Goodyear si ma ocup si de proiectele de Improvement din cadrul companiei. De la proiectele mici pana la robotei care sa faca treaba in locul nostru. Seth: Cand si cum te-ai alaturat acestei comunitati? Ana: M-am alaturat voua deodata cu ProNion, iar de atunci, aici am ramas. Cred ca sunt 10 ani de atunci. Seth: Care a fost factiunea ta de suflet si de ce? Ana: Medics. Este prima factiune in care am fost cand m-am apucat de joc. Acolo pot sa zic ca am invatat ce si cum. Seth: Cum ai fost recrutat la gradul de admin si care a fost reactia ta? Ana: Prima oara am luat admin acum multi ani. Imi amintesc ca aveam emotii si intrebam mereu ce si cum sa fac. Seth: La ce nivel de admin consideri ca depune un jucator cea mai multa munca? Ana: La 1337/1338. Acelea sunt gradurile cu cea mai mare importanta, cu cea mai mare responsabilitate, cu cele mai multe probleme de rezolvat, dar si la care playerii merg cel mai des. Seth: Fiind Admin 4 cum te intelegi cu membri staff-ului? Ana: Foarte bine. Sunt chiar incantata ca suntem un staff matur, unit, avem grupuri unde discutam orice. Seth: Cat crezi ca se va mai juca SA:MP, dar tu? Ana: Eu sigur voi juca cat imi va permite timpul, iar jocul sunt sigura ca va mai tine ani buni. Este vechi, insa sunt multi jucatori inca, de toate varstele. Seth: Ce parere ai despre server, cum a evoluat el in decursul acestor ani? Ana: Serverul s-a dezvoltat foarte frumos. Am fost foarte placut surprinsa cand m-am reapucat acum dupa 3 ani. S-a mai invatat din greseli si se va mai invata in continuare. Au ramas multi oameni de-a lungul anilor care doresc binele acestei comunitati si se implica in dezvoltare. Seth: Ce ai schimba la el? Ce crezi ca ar fi cu adevarat de ajutor? Ana: Cred ca trebuim sa ne implicam cu totii mai mult in promovare. Seth: Ce sfat ai acorda unui player care ar dori sa faca parte din staff-ul BlackGun? Ana: Nu este nevoie sa iasa in evidenta prin copilarisme sau prin a stresa stafful actual sau a cere grad. Sa fie matur, sa isi vada de treaba, sa se implice cum poate si sa aiba rabdare. Chiar acordam sansa la oricine observam ca poate fi de ajutor, iar de acolo depinde doar de ei sa creasca si sa se dezvolte in staff. Seth: Ai vreun membru sau a fost membru din Staff cu care te-ai inteles deosebit de bine? Dar cu care nu ai avut o placere de a activa cu el? Ana: Din toate timpurile, Shompy si DC1. De ei imi amintesc ca eram foarte apropiati. Si acum ma simt foarte apropiata de staff si sunt sigura ca in timp relatia noastra se va lega si mai mult. Imi sunt dragi toti, fiecare vine cu ceva aparte, iar impreuna ajungem la niste rezultate frumoase. Nu am pe nimeni cu care sa zic ca am avut probleme; am avut si norocul ca m-am reapucat fix cand a plecat Nicu, din ce am auzit nu m-as fi inteles cu el. Seth: Ce te motiveaza sa iti continui munca ca si Admin? Ana: Faptul ca este implicare din toate partile. Asta mi se pare cel mai important. Suntem o echipa unita, pusa bine la punct. Nu simti ca te lupti singur cu morile de vant. Seth: Pentru final, vreau sa iti multumesc pentru acest interviu si pentru timpul acordat. Ana: Multumesc mult si eu! Un 2021 mult mai bun va doresc! Aceasta fost @Ana care a acordat interviul de astazi, o persoana haioasa dar si serioasa in spatele monitorului, activiti-va butonul de notificari al categoriei pentru a aflat persoanele din spatele monitorului. Gabi., iSnake, Blu3HaSky.Meow and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blu3HaSky.Meow Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Super interviu , superba si ana ! nota 10 cu felicitari ! Continua seth .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhisKey Posted January 5, 2021 Report Share Posted January 5, 2021 Foarte bun interviu cu raspunsuri bune. Felicitari amandurora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts