Jump to content

Interviu #6 - iSnake - Founder & Scripter GF


Seth.
 Share

Recommended Posts

Seth: Salut! Pentru început: cine este iSnake din spatele ecranului? Cum te numeşti, ce vârstă ai şi de unde eşti?

iSnake: Salut, sunt Andrei, din Ialomita, Slobozia si am 22 de ani.

 

Seth: La ce facultate eşti, în ce an şi unde?

iSnake: Sunt la Facultatea de Energetica si Tehnologii nucleare, din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, in anul 3.

 

Seth: Ce ai de gând să profesezi pe viitor?

iSnake: Specializarea ma ghideaza spre o cariera in domeniul energiei nucleare, la centrala de la Cernavoda, dar tind mai mult sa raman in Bucuresti pentru a lucra in IT, mai ales ca majoritatea materiilor dar si orele de practica ma pregatesc si pentru acest domeniu.

 

Seth: Ai vreun hobby? Dacă da, care este acela?

iSnake: Sportul, miscarea in general. In ultimul timp mi s-a activat o pasiune pentru fitness, am reusit sa leg o perioada mai lunga de timp de mers la sala si a devenit mai mult o obisnuinta.

 

Seth: Când şi cum te-ai alăturat acestei comunităţi?

iSnake: M-am alaturat comunitatii care purta atunci un alt nume, tot cu Artur owner. Veneam dupa cateva experiente cu servere mici, pana in 50 de jucatori, unde mai mult invatam si exersam la acea vreme. Eram fascinat de activitatea de pe server, erau in jur de 150-200 online mai mereu, ceva nou la vremea aia pentru mine. Am inceput atunci ca simplu jucator, doar incercam sa ajut cu diferite sugestii pe forum.

 

Seth: Cum ai ajuns sa fii scripter? 

iSnake: Mi-a placut mereu sa imi pun in aplicare ideile, am inceput cu edituri marunte si am trecut apoi la lucruri mai complexe, a fost mai mult o curiozitate.

 

Seth: Ce te face sa continui aceasta munca , indiferent de obstacolele pe care le intalnesti?

iSnake: Ma motiveaza faptul ca sunt oameni care apreciaza munca. Nu stiu daca sunt neaparat obstacole, daca te referi la obstacole in script, le-am depasit de mult timp, tocmai pentru ca am reusit sa construim un mod al nostru practic de la 0, am luat un gamemode si l-am rescris total in ultimii ani, cu pauze ce-i drept. Singurele obstacole despre care putem vorbi sunt cele legate de lipsa timpului, au fost perioade in care am lucrat mai putin dar niciodata deloc, tocmai pentru ca stiu ca sunt acolo cativa oameni care isi petrec timpul lor pe server, timp in care puteau face orice altceva. Incercam sa le oferim tot ce putem mai bun pentru ca ei chiar merita.

 

Seth: Cum te-ai înţeles cu Arthur de-a lungul timpului? Ai vreun membru sau fost membru din Staff cu care te-ai înţeles deosebit de bine?

iSnake:  Ma inteleg bine cu Arthur, este un profesionist si merita tot respectul pentru ca inca tine serverul si comunitatea in picioare. Ne-am delimitat foarte bine rolurile, ne sfatuim mereu si sunt sigur ca nu vor aparea neintelegeri nici pe mai departe.

 

Seth: Ce părere ai despre aceasta sectiune de interviuri?

iSnake: Faci o treaba foarte buna, am citit toate interviurile tocmai pentru ca imi place sa aflu mai multe despre oamenii din jurul comunitatii dar si parerile lor.

 

Seth: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea BlackGun?

iSnake: Nu m-am gandit niciodata, este proiectul nostru si nu vom renunta la el cat timp avem sustinerea jucatorilor.

 

Seth: Pe final, ce ai să le transmiţi jucătorilor care abia s-au apucat de comunitate, ca să evite sancţiunile şi ca să reuşească în "cariera" lor virtuală pe serverele de SA:MP?

iSnake: Ii sfatuiesc doar sa joace de placere, sanctiunile se evita usor atunci cand joci corect.

 

Acesta a fost @iSnake , o persoana foarte serioasa care isi dedica majoritatea timpului pentru aceasta comunitate si pentru serverul de sa:mp, o persoana muncitoare si foarte de treaba. 

Multumim pentru toata munca depusa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...