Wasay Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 Salutare! Saptamanile acestea am tot primit mesaje legate de comunitate si de servere pentru care va multumim. Din pacate nu am reusit sa raspund tuturor cat de explicit am putut pentru ca ba eram pe fuga, ba eram pe la vreun curs/laborator. Am aici cateva informatii pentru voi legate de viitorul apropiat sau indepartat: 1. Comunitatea Momentan pe toate grupurile pe care le avem [ forum / discord / facebook ] nu prea exista activitate deoarece totul se invartea in jurul serverului de SA:MP. Noi suntem mereu deschisi sa avem si alte tipuri de servere pe comunitate si cred ca toti cei din conducere am ajuta serverele sa creasca [ fie ele de CS , Minecraft, etc... ] . Daca vreunul din voi doreste [ sau aveti vreun prieten care isi doreste ] sa deschida orice tip de server pe comunitate scrieti-ne celor din staff si sigur va vom ajuta cu tot ce va trebuie [ promovare, topicuri pe forum, etc ... ]. 2. Serverul de GTA V [ RageMP ] Serverul este inca in faza de dezvoltare, se lucreaza zilnic la el si se intra pentru testare [ Eu sau Mush de obicei ] la fiecare 2-3 zile. Pana acum s-a muncit la partea de interfete, de comenzi de baza si chestii care nu isi aveau rostul sa stam sa vi le scriem odata la 3 zile sub forma de update. Abia de acum incolo incep sa prinda contur lucrurile, in perioada urmatoare vor fi adaugate joburi, factiuni si diferite activitati pe server. Resusele sunt relativ putine momentan, inca e in dezvoltare platforma [ RageMP ] dar avanseaza relativ repede si ne poate da si noua un boost pentru a misca toate lucrurile mai repede. Va exista perioada de testare beta insa cand serverul va avea un contur. Banui eu ca in maxim o luna o sa deschidem topic de sugestii imediat dupa ce incepem perioada beta ca sa vedem in functie de ce jucati ce putem adauga sau ce v-ati dori voi. Pentru orice informatie legata de serverul de GTA 5 ma puteti cauta pe mine, pe iSnake sau pe Mush. 3. Serverul de SA:MP Aici vine "buba" si rostul poll-ului. In mesajele voastre tot aparea faptul ca se doreste redeschiderea serverului de SA:MP . Prima oara am zis ca n-avem de ce pentru ca nu e cerere insa acum cand ni s-au mai dat mesaje am zis : "Hai ma sa deschidem un poll sa vedem cati vor SA:MP " . Scurt: In functie de numarul de voturi stranse noi vom lua o decizie. Serverul se va deschide la putin timp dupa ce raspund la sondaj un numar considerabil de persoane. Serverul nu va fi exact cum l-am facut ultima data, ne gandim sa schimbam anumite chestiute pentru a ne axa mai mult pe joc in sine decat pe beneficii random gratis sau chestii care au ramas in trecut si care nu isi au rostul. Ne gandim ca playerii sa nu mai depinda atat de tare de admini/helperi/lideri si sa poata sa faca eventuri mult mai usor si nu pe banii lor, sa fie mai multe eventuri automate, sa intre in factiuni mai repede si mai usor si sa aiba beneficii in plus cu cat stau mai mult in ele. Pe langa asta vrem ca economia sa fie una mai longeviva si sa nu vedem persoane care dupa 3 zile muncite zi noapte sa isi cumpere casa pe vinewood. In cazul deschiderii staff-ul serverului va fi ales impreuna cu voi. Daca aveti intrebari sau sugestii legate de orice s-a spus mai sus dati comm, voi incerca sa va raspund la tot cat mai explicit. BaToN, iSnake, BlackStar and 8 others 4 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 13, 2021 Report Share Posted October 13, 2021 lessgoo Wasay and Jumy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts