iSnake Posted Saturday at 12:14 AM Report Share Posted Saturday at 12:14 AM Faction Custom Ranks: A fost adaugata posibilitatea de a seta si rank custom pentru lider (R7). Club Custom Ranks: A fost adaugata posibilitatea ca liderii de cluburi sa seteze rankuri custom pentru cluburile pe care le conduc: /setranks. Club Custom Ranks: A fost adaugata posibilitatea de a seta si rank custom pentru club lider (R7). A fost rezolvata problema prin care cartonasele se dezechipau uneori random. A fost adaugata comanda /topturfs care va afisa cate teritorii detine fiecare gang si ce procent detine din orasul Los Santos. Oricine va putea folosi comanda. La stats-urile globale au fost adaugate si variante care fac referire la case, bizzuri, teritorii, statistici war, market etc. Nu se vor mai afisa de acum doar statistici despre playeri. Au fost adaugate 45 de intrebari noi Trivia (cultura generala). A fost imbunatatita precizia verificarilor APA. Au fost adaugate efecte de sunet la diferite actiuni pe server: PNS Spray, Payday, Whores etc. Event of the Day a fost scos, avand in vedere ca nu mai exista diversitate, fiind incluse doar DM si Races. Sistemul de admin /fly va rula de acum putin mai smooth. Protectia anti rapid fire a fost imbunatatita. Protectia anti vehicle hp hack a fost complet rescrisa. HP-ul vehiculelor este acum server-sided in totalitate. Pentru a adauga un quest jucatorii nu vor mai fi nevoiti sa ajunga la Discheta, se vor putea adauga de oriunde. (/quest). Costul adaugarii unui quest a fost marit la $3.000. Functia PayDay a fost partial rescrisa in vederea optimizarii. (avand in vedere toate query-urile optimizate, am ajuns la o executie de 15x mai rapida) Functia /stats va afisa o forma mai simplificata daca jucatorul nu face parte din factiune sau club. Conditiile DoubleBet, DoubleMissions, DoubleRaces dar si 14 zile Newbie Boost au fost scoase. A fost adaugata comanda /viptag (VIP only) pentru a activa/dezactiva tag-ul [VIP] pe chat-ul local. Bet Agency: Sistemul de pariuri a primit un mare rework. Jucatorii vor putea plasa de acum pe un bilet mai mult de o selectie (maxim 3 meciuri pe bilet). Bet Agency: Au fost adaugate efecte sonore specifice, actualizari live dar si mesaje si dialoguri ajutatoare pentru a imbunatati experienta. Update-ul se va implementa pe server in cursul urmatoarelor zile. Blu3HaSky.Meow and CORONAVIRUS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blu3HaSky.Meow Posted Saturday at 09:39 AM Report Share Posted Saturday at 09:39 AM bravo ! frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaRkinn Posted Saturday at 09:05 PM Report Share Posted Saturday at 09:05 PM Forțao, blanao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts