iSnake Posted February 23 Report Share Posted February 23 Avand in vedere ca au trecut 2 saptamani de trial de la implementare (prima saptamana fiind de test, aceasta saptamana deja a venit cu recompense, urmand ca weekendul viitor sa inceapa avansarea in rank-uri), am vrea sa stim parerile voastre pana in acest moment despre Faction Trials. Ne intereseaza orice feedback - pareri, sugestii, critici etc. in special de la cei care ati participat in mod activ. Aseara la ora 22:00 s-au acordat premiile pentru saptamana finalizata, iar cei din /toptrials ati primit cate un e-mail in joc. (cu mentiunea ca la unii reward-ul e putin mai consistent decat ce ati vazut in mail, din cauza limitei de caractere in mesajul mail-ului - problema pe care am rezolvat-o intre timp). Liderul /toptrials, LarkiNN, a primit urmatorul reward +$3,000,000 | +5 RP | +25 papers | +Hidden Colors | +RAINBOW COLOR , urmand ca dupa el, rewardul sa tot scada pana la numarul 30 din clasament. (de ex Rainbow Color primeste doar top #1, Hidden Colors doar top #1 - #3 etc). Deci, astept parerile voastre in acest topic, pentru a putea imbunatati sistemul si a face jocul cat mai competitiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted February 23 Report Share Posted February 23 E foarte interesant si distractiv insa de exemplu pentru Hitman este un trials sa omoare doar pd cu sniper vin cu propunerea sa fie posibil la acel trials sa se socoata si fbi ( daca nu se socoate) In rest e captivant si e o adaugare buna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blu3HaSky.Meow Posted February 24 Report Share Posted February 24 e o idee buna, se face activitate , imi place Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flavius Posted February 24 Report Share Posted February 24 E top Fine doar sa echilibrezi Punctele pentru fiecare factiune ca sa nu fie difertenta in top daca faci toate misiunile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RonNy.Jr Posted February 24 Report Share Posted February 24 Buna ideea, sporeste activitatea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ap0llo Posted February 25 Report Share Posted February 25 Salut, la NR sunt cam ciudate task-urile, nu mi se par asa relatable.. de ex saptamana asta toate task-urile sunt legate de Live-uri, care-s greu de obtinut pt ca nu mai convingi pe nimeni sa faca cerere de live... si printre singurele taskuri care nu-s cu live-uri e cu /news, si e un goal cam mare.. norocul serverului e ca nu-l face nimeni din cauza ca suntem descurajati de live-uri, pt ca daca s-ar apuca 7 reporteri de spamat ca sa facem goal-ul.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaRkinn Posted February 26 Report Share Posted February 26 Merge blana , ne ține în priză Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts