Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/10/2024 in all areas

  1. Nu cred ca un wipe rezolva problema de playeri .... Eu 1 nu sunt deranjat de wipe ... nu sunt ptr avere pe server ! Insa Fred are dreptate ! Adevarul este ca cine ar vrea sa joace sau sa se reapuce de server ar putea face si cu si fara wipe .... Deci in concluzie ...... CONTRA
    2 points
  2. CONTRA WIPE În perioada precedentă, a avut loc un eveniment denumit informal ,,mini-wipe", ceea ce a rezultat în pierderea a mai mult de jumătate din bunurile deținute. Cu toate acestea, am reușit să le readuc la stadiul anterior sau chiar să le îmbunătățesc. Cu toate acestea, acum sunt din nou în situația de a pierde totul, inclusiv nivelul, mașinile premium achiziționate cu bani reali și contul premium. Această situație mă determină să pun sub semnul întrebării motivul pentru care aș continua să joc, având în vedere că de fiecare dată când progresez, există riscul unui wipe și trebuie să încep din nou de la zero. Consider că este inechitabil să se recurgă la o astfel de practică de wipe, deoarece am demonstrat că este posibil să obțin avere în joc, chiar de două ori. Prin urmare, nu există necesitatea unui wipe în scopul menținerii echilibrului economic, deoarece aceasta nu atrage noi jucători, așa cum s-a constatat și în trecut. Mai mult decât atât, mulți dintre jucătorii vechi ar putea fi descurajați să mai continue, deoarece pierderea progresului anterior reduce motivația de a juca. În consecință, cu toată considerația, am decis că voi înceta să mai joc pe server, dacă nu mi se recompensează nivelul și cel puțin mașinile premium. Aceste elemente reprezintă efortul meu și nu consider că ar fi corect să mi se șteargă. Argumentele conform cărora inechitatea dintre jucători este justificată sunt neadevărate, deoarece succesul obținut este rezultatul muncii depuse, nu al leneviei, așa cum s-ar putea sugera în mod eronat. Cu deosebită considerație, Fredd_Krueger!
    1 point
  3. Sunt pro wipe , a fost mereu un lucru bun pentru server. Este ca un restart pentru playeri , fie ei vechi sau noi. Chiar dacă mulți au muncit pentru avere / level și etc , putem să o luăm de la 0 la fel ca și până acum. Să vină wipe ul ăla nebun să dăm și drumul la mafii!
    1 point
  4. Cel mai bine este wipe, am tot sustinut ideea că se vor pierde lume, dar adevărul e ca lumea aceea cu tot cu averea la ea tot nu joacă, n-au nici o motivație de a ajuca. Trebuie să ne asumăm riscuri sau vom vedea sv ușor prabusinduse
    1 point
  5. Propun Wipe , cu aceasta ocazie poate vine cu o gura de aer proaspăt și pentru cei vechi / noi .
    1 point
  6. Salutare! Stiu ca multi dintre voi asteapta cu nerabdare sa intre pe server si sa afle ce s-a intamplat insa abia acum putem da un raspuns [ dar si acesta este unul partial] asupra intregii situatii. Situatia sta in felul urmator [ nu este mesaj oficial venit din partea hostului insa ne-am informat si am ajuns la urmatoare concluzie]: > Din ce am citit/auzit/intrebat providerul de host a renuntat parteneriatul cu firma care oferea protectiile necesare unei bune functionari si tot ce inseamna protectii anti DDoS au fost dezactivate. Rezultatul: cine a dat cu ceva atac ddos pe server sau orice alt tip de atac dupa scoaterea neanuntata a protectilor a intrat in noi ca gasca prin apa. Nu a fost nimeni anuntat ca nu vom mai avea aceste protectii [ sau cel putin, noi nu am fost anuntati pe nici o cale ]. > Rezultatul: S-au pierdut niste date. Ce date? Cam... toate. Cine e de vina? Din punctul nostru de vedere firma de host care nu a anuntat nimic legat de acest lucru. > Ce avem acum?: Un backup de acum o luna facut de noi manual care nu sta nici el prea bine. > Ce facem in viitorul apropiat [ pana in paste ]?: Deschidem, insa nu stim cum sau sub ce forma. La nivelul staff-ului s-au propus 2 chestii: wipe sau incercarea de punere a backupului de acum o luna. > Se lucreaza in mod activ?: Da insa nu avem timpul necesar sa oferim mereu feedback pentru ca anumite informatii nu le avem nici noi [ in cazul de fata, nu am stiut nimic, ne-am dat noi seama din research. Cei de la host nu raspund, am facut tickete degeaba ]. Las acest topic deschis cu sugestiile/informatiile/plangerile voastre iar eu, @ArthuR & @iSnake vom incerca sa raspundem la toate.
    0 points
  7. Salut, Parerea mea este ca WIPE e o idee buna, doar ca multi nu o sa aprecieze la inceput. Pofta vine mancand. Wipe inseamna ca toti incep de la zero iar doar cei mai activi o sa faca level / bani. Premium Account ar trebuii platit lunar, pentru a evita discutiile: "masinile mele / averea mea pt care am platit". 10 euro nu este echivalentul a 10 ani de joc, asadar, VIP lunar e necesar. VIP permanent trebuie eliminat. Bineinteles trebuie editat, limitat si gandit bine (pt economie,. fara 100 de vehicule de acelasi fel sau 100 de slot-uri). Acum legat de host, nu stiu cat de mult cantareste parerea mea, dar consider ca in 2024 sa ai probleme cu un provider de host e nivelul cel mai jos de amatorism. Faptul ca nu a mai platit serviciile de protectie denota defapt la ce nivel este acest host. Blackgun e o comunitate veche care n-ar trebuii sa mai aiba asemenea probleme. Imi pare rau, dar asta este adevarul. Recomandarea mea este sa alegeti un provider de host sanatos (minim 7-8 ani pe piata), din afara Romaniei si care ofera servicii de mai multe tipuri (nu doar CS / SAMP). Avem nevoie de un host sustenabil. Avem nevoie de un fond clar din care se poate plati host-ul (sa nu se inchida 24h/48h ca am uitat sa platim). Avem nevoie de un improvement d.p.d.v. al securitatii bazei de date si a serverului (backup automat la 3-4 zile MAXIM) Avem nevoie de sugestii noi, odata cu WIPE multe idei / sugestii respinse in trecut se pot aplica (ex: bonuslevel la 10 / 20 / 30 / 40). Avem nevoie de toate factiunile dupa primele 7 zile de joc. Multumesc.
    0 points
×
×
  • Create New...