Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/12/2024 in all areas

  1. Din punctul meu de vedere puteți face cum doriți si cum este mai bine pentru server ca sa fie cât mai plăcut jocul pentru jucători.
    1 point
  2. Pro wipe și eu Al vostru veteran CandyBoy
    1 point
  3. Nimeni nu dorește wipe insa problema este ca nu avem un backup la baza de date din cauza problemei cauzate de cei de la host,singura varianta este sa punem o baza de date mai veche insa nu stim cat de buna este. Si eu sunt de parere ca nu merita sa dam wipe insa luand in considerare porblemele cauzate de host singura varianta este wipe ul
    1 point
  4. Tot timpul wipe-ul a fost o alegere buna dar incercati pe viitor sa pastrati ideea de godfather! Sincer prima varianta din 2018 cand a fost deschis sub denumirea aceasta era mai buna din multe puncte de vedere .
    1 point
  5. Pro Wipe total!! O idee bună
    1 point
  6. Salut, Parerea mea este ca WIPE e o idee buna, doar ca multi nu o sa aprecieze la inceput. Pofta vine mancand. Wipe inseamna ca toti incep de la zero iar doar cei mai activi o sa faca level / bani. Premium Account ar trebuii platit lunar, pentru a evita discutiile: "masinile mele / averea mea pt care am platit". 10 euro nu este echivalentul a 10 ani de joc, asadar, VIP lunar e necesar. VIP permanent trebuie eliminat. Bineinteles trebuie editat, limitat si gandit bine (pt economie,. fara 100 de vehicule de acelasi fel sau 100 de slot-uri). Acum legat de host, nu stiu cat de mult cantareste parerea mea, dar consider ca in 2024 sa ai probleme cu un provider de host e nivelul cel mai jos de amatorism. Faptul ca nu a mai platit serviciile de protectie denota defapt la ce nivel este acest host. Blackgun e o comunitate veche care n-ar trebuii sa mai aiba asemenea probleme. Imi pare rau, dar asta este adevarul. Recomandarea mea este sa alegeti un provider de host sanatos (minim 7-8 ani pe piata), din afara Romaniei si care ofera servicii de mai multe tipuri (nu doar CS / SAMP). Avem nevoie de un host sustenabil. Avem nevoie de un fond clar din care se poate plati host-ul (sa nu se inchida 24h/48h ca am uitat sa platim). Avem nevoie de un improvement d.p.d.v. al securitatii bazei de date si a serverului (backup automat la 3-4 zile MAXIM) Avem nevoie de sugestii noi, odata cu WIPE multe idei / sugestii respinse in trecut se pot aplica (ex: bonuslevel la 10 / 20 / 30 / 40). Avem nevoie de toate factiunile dupa primele 7 zile de joc. Multumesc.
    0 points
×
×
  • Create New...