Jump to content

dozer

Premium
 • Posts

  405
 • Joined

 • Days Won

  4

dozer last won the day on June 26 2022

dozer had the most liked content!

1 Follower

About dozer

 • Birthday 11/09/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targu Jiu

Recent Profile Visitors

2,156 profile views

dozer's Achievements

BlackGun Devotat

BlackGun Devotat (4/7)

12

Reputation

 1. Ofticat nu-s , sincer chiar ma doare in #### . Nu am zis ca joci cu renko . Doar ca mi s-a parut suspect , se vede ciudat cum se duce tinta la faza aia .
 2. https://streamable.com/sx7gb9 cam fuge singura tinta acolo. Si faza cu TAB ce e ? E cam ciudat mereu aceasi chestie pe tab.
 3. Si vrei sa spui ca eu am lag ? Videoclipul tau este foarte diferit de al meu. Te-a rugat baiatu sa l ajuti sa scape ? Oricum sunt irelevante postarile astea +1.
 4. Nu e aimbot , e silentaimbot. La 14 ani ai lui da alocatia pe licente :)) Am mai spus daca ti mortis ca nu ai nimic , arata ne i filmare ceva.
 5. Nu mai fi asa ofticat. Se vede foarte clar ca nici recul la deagle nu ai. :) Ai zis ca inca aveam stun , se vede foarte clar pe filmare ca stun-ul trecuse si fix dupa ce am ajuns dupa perete m-ai omorat. https://postimg.cc/nMw5RFYj - si ce daca e dovada altuia ? Nu cred ca conteaza asta . Si arfele alea pe care doar copii de 14 ani le au "Ia-ma la tw sa vezi ca-s curat" Alta dovada ar fi faptul ca ai fost foarte ofensat si scoteai fel si fel de motive .
 6. Place update-ul asta.. ca pe vremuri. :d
 7. Foarte frumos update-ul , felicitari ! Cat despre update-ul la war , nu prea cred ca o sa le convina la multi mafioti , toti eram obisnuiti cu vechiul war . Infine , felicitari pentru munca depusa. Sa speram ca totul va fi pe placul tuturor . :*
×
×
 • Create New...