Jump to content

dozer

Premium
  • Posts

    405
  • Joined

  • Days Won

    4

Everything posted by dozer

  1. Ofticat nu-s , sincer chiar ma doare in #### . Nu am zis ca joci cu renko . Doar ca mi s-a parut suspect , se vede ciudat cum se duce tinta la faza aia .
  2. https://streamable.com/sx7gb9 cam fuge singura tinta acolo. Si faza cu TAB ce e ? E cam ciudat mereu aceasi chestie pe tab.
  3. Si vrei sa spui ca eu am lag ? Videoclipul tau este foarte diferit de al meu. Te-a rugat baiatu sa l ajuti sa scape ? Oricum sunt irelevante postarile astea +1.
  4. Nu e aimbot , e silentaimbot. La 14 ani ai lui da alocatia pe licente :)) Am mai spus daca ti mortis ca nu ai nimic , arata ne i filmare ceva.
  5. Nu mai fi asa ofticat. Se vede foarte clar ca nici recul la deagle nu ai. :) Ai zis ca inca aveam stun , se vede foarte clar pe filmare ca stun-ul trecuse si fix dupa ce am ajuns dupa perete m-ai omorat. https://postimg.cc/nMw5RFYj - si ce daca e dovada altuia ? Nu cred ca conteaza asta . Si arfele alea pe care doar copii de 14 ani le au "Ia-ma la tw sa vezi ca-s curat" Alta dovada ar fi faptul ca ai fost foarte ofensat si scoteai fel si fel de motive .
  6. Place update-ul asta.. ca pe vremuri. :d
  7. Foarte frumos update-ul , felicitari ! Cat despre update-ul la war , nu prea cred ca o sa le convina la multi mafioti , toti eram obisnuiti cu vechiul war . Infine , felicitari pentru munca depusa. Sa speram ca totul va fi pe placul tuturor . :*
  8. https://postimg.cc/94H271FY , cel mai mare scor facut de mine la un turf.
    1. KennyV9
    2. NaZuRo

      NaZuRo

      scor ca a lu nepotu si mondialu.aim

  9. Veni, vidi, vici .

  10. i auz ce zice guta :

  11. muie si mie si voua dar mai multa voua respect tignilor pwp

  12. hei coardo cf mi se rupe cioaca in tine asta care citesti pwp jos colo mu3

  13. Nickname-ul + ID-ul tau: dozer#8892 Vechime pe server: cateva luni , nu stiu exact. Grad detinut: r1 , next 6 LSV Varsta: 16 Nume dorit: dozer Room
×
×
  • Create New...