iSnake Posted September 21, 2023 Report Share Posted September 21, 2023 Cu ocazia inceperii noului an scolar/universitar, sansa de fabricare cartonase este de 100% (TIMP LIMITAT) A fost adaugat un quest special cu ocazia reintoarcerii la scoala/facultate. Questul consta in colectarea a 100 de ghiozdane pierdute prin Los Santos si imprejurimi. Recompensele le veti descoperi in joc. Questul va dura toata luna septembrie, respectiv octombrie. A fost rezolvata problema afisajului pentru bonusul marriage de la misiuni. Summer Beach party 2023, Summer Stage, Battlepass au fost scoase. Jobul Ice Cream Seller a fost scos, skill-urile jucatorilor vor ramane salvate pana la urmatoarea editie. SpinBox-ul va ramane inca activ o scurta perioada de timp. Update-ul se va implementa astazi, 21.09.2023. Wasay 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0uNNNd. Posted September 21, 2023 Report Share Posted September 21, 2023 N-am avut ghiozdan scriptere, toata viata mea am mers cu punga. Wasay 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wasay Posted September 22, 2023 Report Share Posted September 22, 2023 Eu fug de la scoala sa joc samp si voi imi dati ghiozdane pe server pai ceamfacut s0uNNNd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaRkinn Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Bun asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts