Jump to content

Lux

Premium
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Lux last won the day on November 8 2021

Lux had the most liked content!

About Lux

  • Birthday 07/18/1997

Profile Information

  • Interests
    Car enthusiast
    Weed smoker
    Ex-gamer
  • Gender
    Male
  • Location
    Jamaica

Recent Profile Visitors

853 profile views

Lux's Achievements

BlackGun Avansat

BlackGun Avansat (3/7)

16

Reputation

  1. Comunitate frumoasa , staff capabil , nebunie de boti on! TOT ASA BG
  2. Eu nu inteleg cum pot sa am "AIM" daca in video nici macar n-am reusit sa omor pe cineva Si te rog frumos nu mai filma la turf/war daca nu poti sa ti macar 45/50 fps constant sa se si inteleaga ceva . Si ca ultima informatie scoateti-va si voi vegetatia sa aveti aceasi persepctiva cu noi si poate iti mai creste si fps-ul. P.S.: Cum puteti sa dati ban pe un video de 25 de secunde cu o singura faza?
  3. Nick-ul tau in joc: Lux Adminul care te-a banat: Ana Data la care te-a banat: 23.11.2020 Data la care expira banul: 50H Motivul: aim Poza de la ban:-
  4. Lux

    UnbanGuns Lux

    Au trecut 24h , cer sa se scoata banul , in lipsa dovezilor.
  5. Lux

    UnbanGuns Lux

    Nick-ul tau in joc:Lux Adminul care te-a banat: Routz Data la care te-a banat: 50 ore parca Data la care expira banul:- Motivul: aim Poza de la ban: (daca trebuie pun)
  6. Lux

    unban lux

    Nick-ul tau in joc: Lux Adminul care te-a banat: duwall Data la care te-a banat:20.102020 Data la care expira banul:50ore Motivul:aim Poza de la ban:=
  7. Slabut uppdateul pentru o luna de munca
  8. ArthuR ( Owner ) : Nu putem spune nimic rau despre el iSnake ( Scripter ) : Sa speram ca o sa aduca ceva frumos ASAP Routzi ( Admin level 1337 ) : Legenda de pe deva Wasay ( Admin level 1337 ) : Nu l-am vazut nici o data pe srv Radu ( Admin level 1337 ) : Foarte ok ionutmdfk ( Admin level 2 ) : --- Ne0 ( Admin level 2 ) : Foarte ok D33[p] ( Admin level 2 ) : Merita macar a3 Duwall ( Admin level 2 ) : Si el merita a3 polo65 ( Admin level 2 ) : Cel mai banat om si admin din istorie . Chaos47 ( Admin level 1 ) :--- EmiNem. ( Admin level 1 ) :--- Lista cu Helperi RPG Vladi ( Helper level 2 ) : Ma ofer sa il invat comenzile (https://imgur.com/a/v1OTKFn) Seth ( Helper level 2 ) : Nu l-am mai vazut de ceva vreme mR.RaydeR ( Helper level 2 ) :--- faLow ( Helper level 2 ) : ---- Alin ( Helper level 1 ) : Baiat bun Hapi ( Helper level 1 ) : E ok axelutz ( Helper level 1 ) : Il intrebau ieri civili de unde isi iau licente si el le zicea sa astepte sa se aleaga lider S.I.
  9. Lux

    Dude dar uite-te ca acolo scrie clar ai retras 2kk si mai ai 10kk in banca , si in poza stats am doar 2kk si 3/400k in cont .

    1. iSnake

      iSnake

      Ai pariat inainte sa aplici voucherul.

      Scrie foarte clar inclusiv la help: "jucatorul nu va fi taxat URMATORUL joc la cazino", tu ai pariat normal, apoi ai activat voucherul pentru urmatorul joc pe care probabil nu l-ai mai jucat.

×
×
  • Create New...